Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Murau, 2014. március


Murau, 2014. március A Hölgy a 68-ik évében jár. Ugye nem rossz? Mindenesetre élvezi a tél örömeit.
 
KOMMENTEK
endre77 | 2020.05.20. 22:09
Ha nem dolne hanyatt es a botot nem arra hasznalna hogy a mogotte jovot felnyarsalja ..szerintem par ora alatt szepen sielne..elore dolni botot elol tartani..es csuklobol hasznalni ..Az egyensuly erzeke teljesen jo!!


De ez tipikus Magyar oktatasi betegseg senki nem hasznal botot..es abbol az eszetlen semmi ertelme hoekezesbol megmarad a hatradolok stilus..

Ez tipikus nem tanulo hanem OKTATO HIBA!!
WéberF | 2020.05.20. 22:56
A hölgy soha nem volt hajlandó a hóekét megtanulni, ma sem abból az alapból síel. Az egyensúly érzéke alighanem a néptáncos előéletéből adódik. Egyetlen hivatalos oktatója egy szlovák hegyimentő volt. Azóta is csak azt kéri, ne oktatgassam, hagyjam a saját élvezetére csúszkálni. WFeri (a video készítője és a Hölgy azóta is reménytelen "oktatója" egyben férje, aki 32 éves korában lécre állította.)
endre77 | 2020.05.21. 01:14
Gratulalok! Jol siel a nejed.. kerd meg kicsit rigyassza be a terdet tegye csizmara a sipcsontjat egy kis terhelessel konyebb lesz igy allnia!! A ket botot tartsa mintha egy fat olelne elol kicst lazan../fekvotamasz tartasban persze allunk.. a ket bot vege erjen a foldre.. huzza a ket hegyet mindig ne emelje fel s kicsit tegye ki minden kanyar elott kepzeljetek mintha gyerek korodban kergetoznel csemetefak kozott elkapsz egyet es megfordulsz korulotte aztan elengeded aztan elkapsz egy masikat es alendulettol korbefordulsz elengeded megint.

Ez lasso kozepes kanyaroknal igy mukodik az egesz testet ramozditja a kanyarra.. sokkal konyebb termeszetesebb..

En is 28-eve vagyok nos.. ismerem az alaptortenetet..

Gartulalok igy is Endre...……. nezd meg a profilomnal a kezdo sielok videojat nalam elso a bothasznalat.. az nelkul olyan mintha zsebre dugott kezzel akarnal 100m-ert futni.. lehet csak furan nez ki nincs meg a mozgas harmonia.. igy minden eroltetett Nehez..
endre77 | 2020.05.21. 01:15
Bocs a hibakert most olvasom...tiszta gaz de nem latom amikor irom..
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.