Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Szeretünk síelni

2013.03.30. Feltöltötte: ozsi

Szeretünk síelni Mert jól síelni nagyon jó!!! A videóval a cél az volt, hogy megmutassuk, mennyire szép a síelés belülről, legalábbis mi valami ilyesmit érzünk-látunk közben.
17 értékelés, átlagos érték: 9.3  
KOMMENTEK
danila_hu | 2013.04.02. 10:06
Szépen komponált videó... Gratulálok! :)
dedi | 2013.04.02. 10:26
Szuper, bár kicsit többféle jelenetre számítottam :D
regiusj | 2013.04.02. 12:04
Gondolom ez a kis bejátszás nem a magyar, jól síelni akarók részére készült, hanem - a feliratokból itélve - az angol vagy amerikai sielők részére. Valószinüleg a kezek lógatása és hegyfelé elhagyása is erre utal, mivel nem egészen ez az európai tematika!
ozsi | 2013.04.02. 18:51
Dedi: Lehet, hogy úgy tűnik, hogy van benne ismétlés, de elvileg minden snitt önálló. Viszont a srácok elég pontosak tudnak lenni... ;-)
ozsi | 2013.04.02. 19:01
János: Nem csak magyarokat oktatunk és nem csak a magyarokat érdekli a mondanivalónk (remélhetően). Csupán ezért az angol felirat. Bíztunk benne, hogy itthon is megérti mindenki, és büszke lesz rá, hogy máshol is értékelik, ami itthonról származik. :-)

Kicsit szakmai téma, de a karok állandó elöl és magasan tartása mellett már évek ezelőtt elment az idő. Ez arra a szemléletre jellemző, amikor mindenkinek ugyanazt a síoktatós látványt kellett megtanulnia (tudom, hogy sok helyen még ezt oktatják, de attól még nem jó). Csakhogy akkoriban nemigen törődtek azzal, hogy minek milyen valós funkciója van a síelésben. Ezekben a kartartásokba nem nagyon lehet belekötni, egyszerűen azért mert - ahogy a képek is mutatják -, korai és pontos élhelyzetek, precíz terhelések és nagyon stabil kanyarok láthatóak. Előre és felfelé visszaemelt karral ezek messze nem lennének ilyen jók. De a progresszív nemzetközi trend sem az, ott is már funkcionálisan használják a testrészeket.
ozsi | 2013.04.02. 20:40
Attila és mindenki: Kösz! A cél az volt, hogy megmutassuk, mennyire szép a síelés belülről, legalábbis mi valami ilyesmit érzünk-látunk közben.

Szerintem az is fontos üzenet, hogy a képeken szereplő egyik srác huszonévesen tanult meg síelni, tehát ez a minőségű tudás és öröm bárkinek elérhető... :-)

h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2023 - Síelők Bt.