Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Élményfürdők - Szlovénia


Aquapark Bohinj 
Bohinj-Kobla és Vogel síterepének közvetlen közelében található ez a minden igényt kielégítő élményfürdő, amely már többször is elnyerte a "Szlovénia legjobb uszodája" címet.
Síterep a közelben:
Atlantis Water Park 
A Ljubljanaban található Atlantis Water Parkban termálfürdő, szaunavilág, gyermekrészleg és számos wellness szolgáltatás áll a vendégek rendelkezésére.
Síterep a közelben:
Terme Dolenjske Toplice 
Dolenjske Toplice a 17. század óta híres-neves fürdőhely Szlovénia déli részén, Rog Crmosnjice síterep közelében. A termálfürdő és wellnessközpont nemcsak a kikapcsolódásra, hanem a gyógyulásra vágyók kedvelt célpontja is.
Síterep a közelben:
Terme Snovik 
A gyógyfürdő és wellness komplexum Ljubljana közelében, Krvavec síterepeinek vonzáskörzetében található (kb. 25 km). Szolgáltatásai: termál medencék, szaunák, masszázs, pezsgőfürdő, kneipp-fürdő, nyári külső medencék és csúszdák.
Síterepek a közelben:
Terme Zrece 
A Roglától 16 km-re található Terme Zrece wellnessfürdő fedett és kültéri medencékkel, szaunavilággal és számtalan wellness szolgáltatással várja a síelés után ellazulni vágyókat.
Síterep a közelben:
Topolsica Thermal Spa 
A fürdő története az 1800-as évek első felére nyúlik vissza, amikor megnyílt a termálfürdő épülete. Azóta kedvelt célpontja nemcsak a gyógyulni, hanem a pihenni vágyóknak is, hiszen a hajdani gyógyfürdő megannyi élményelemmel bővült.
Síterep a közelben:
Wellness Rogaska 
Az egyik legismertebb wellness központ Szlovéniában, mely 52 km-re fekszik Rogla síterepétől, kinti és benti medencékkel, szaunákkal, illetve kozmetikai központtal rendelkezik.
Síterep a közelben:
Thermana Lasko 
Modern termálfürdő Golte síterepétől kb. 50 km-re. A fürdő kinti és benti, fedett medencékkel is rendelkezik, de nyáron lehetőség van arra is, hogy az épület hatalmas kupoláját "behúzva" szabadtérivé tegyék szinte az egész területet.
Síterep a közelben:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Utasbiztosítás Covid fedezettel
INGYENES TANÁCSADÁS » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »