Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Offtopik üzenetek mutatása bekapcsolva

használt / új síléc vásárlás

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
Kanyarsíklub Replaci
1224 élménybeszámolót írt
1224
19 éve tag
2005.03.17. 09:45
Használt lécekre nincsen garancia, de azért lehet csökkenteni a kockázatot. Egy sportszer általában nem attól megy tönkre hogy szakszerűen használják, hanem attól, hogy nem vigyáznak rá.
Egyfajta garancia a léc kora is, nem szoktunk egynél több kantniélezést csináltatni évente. Természetesen ez csak akkor igaz, ha igényes pályákon mész, vigyázol, hogy ne kövezzél.
Kockázatcsökkentő tényező a beszerzés forrása. Nálunk a kanyarsínél az oktatók két évenként lecserélik a léceket. Ilyenkor eladjuk a nagyon jó topmodell felszereléseinket. Nincsen garancia, de mint mondtam, a szakszerű használat, a szakszerű (nem házilagos) karbantartás, és beszerzési forrás azért egyfajta biztonságot jelent.
q1q2
28 élménybeszámolót írt
28
19 éve tag
2005.02.23. 16:27
végolvastam a használt síléc vásárlásáról szóló írást itt a weboldalon, de szeretném tudni, hogy van-e még valami amire érdemes oda figyelni? (pl azt hogy tudom megállapítani, hogy mennyire van lecsiszolva a talpa, vagy esetleg már egy kettévált de öszregasztott lécről van-e szó stb.) nem merek használtat venni, pedig itt a sícucc adás-vételében látok elég jónak tűnő léceket. én nem nagyon értek a lécekhez, hogy milyen állapotúak és ilyen ismerősöm sincs akivel el tudnék menni egy ilyet megnézni, ezért jobban hajlok az új felé, de korlátozottak a lehetőségeim ár tekintetében. esetleg ha van valakinek tapasztalata ilyen téren és megosztaná azt megköszönném.
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.