Apróhirdetés feladásához regisztrálnod kell, vagy be kell jelentkezned.
Új Kilpi TAKASET lányka aláöltöző szett (méret 134-164)
Keres/Kínál: Kínál
Új/Használt: Új
Felnőtt/Gyerek: Gyerek
Termék kategória: Ruházat
Ár: 10.490 Forint
Település: Egész Magyarország
Hirdető: Montagna Sport 60 (szaküzlet)
Dátum: 2023.03.16.
Látták: 1657
A hirdető további hirdetései »
Az új Kilpi TAKASET lányka aláöltöző szett 10.490 Ft-tól kapható 134-től 164-es méretig. Rugalmassága miatt több éven át is használható lesz. A hosszú ujjú felsőrész és a hosszú nadrág OPTI-DRY technológiával ellátott rugalmas és testhez jól illeszkedő anyagból készült. Ennek köszönhetően a testhez hozzá simulva bent tartja a hőt, de lélegző tulajdonsága miatt az izzadság eltávozik az anyagon keresztül kívülre, így az nagyon gyorsan megszárad, ezáltal szárazon tartva a bőrt, megvédve viselőjét a megfázástól. A varrások laposak, nem zavaróak sportolás közben.
Az aláöltöző legalább olyan fontos ruhadarab, mint a vízhatlan nadrág, hiszen az izzadság megszüntetésével elsőként felelős az ideális körülményekért. Minden aktív mozgás alkalmával fontos ruhadarab, de a hideg napokon az utcai viseletben is elengedhetetlen. Pamut alsó vagy szabadidő nadrág NEM HELYETTESÍTI az aláöltözőt, hiszen azok magukban tartva a nedvességet éppen ellenkező hatást érnek el.

Bővebb információk a termékről:

https://montagna.hu/termek/kilpi-ta...kaset-fekete-pink-varrasu...

A Montagna Sport üzleteiben széles termékkínálattal várjuk, szezonban hétvégeken is nyitva vagyunk.
Az aktuális nyitva tartást honlapunkon mindig ellenőrizheti.
Hatalmas szín- és méretválasztékban kínálunk ÚJ DZSEKIKET, NADRÁGOKAT, nemcsak normál, hanem EXTRA méretekben is. A ruházathoz illő gyönyörű szetteket alakíthat ki a SISAK-,SZEMÜVEG-, MASZK KÍNÁLATUNKBÓL; AZ ALÁÖLTÖZŐK, KESZTYŰK, ZOKNIK is magas technikai követelményeket elégítenek ki.

Sílécek, sícipők, snowboardok és bakancsok széles választékban. Nálunk több száz lécből, bakancsból választhatja ki a legmegfelelőbbet!
ATOMIC, FISCHER, SALOMON, HEAD, ROSSIGNOL, TECNICA, BLIZZARD, VÖLKL, DALBELLO, NORDICA, ELAN, KNEISSL, STÖCKL lécek és cipők, teljes méretskálában! Tekintse meg honlapunk kínálatát!
Régi felszerelését beszámítjuk! Termékeink kikölcsönözhetők, kipróbálhatók! Kölcsönzés után meg is vásárolhatja a kipróbált és bevált terméket. De nem kell kétszer fizetnie, a vételárból elengedjük a kölcsönzés díját. Új szolgáltatásunk: ruhakölcsönzés.

Budapesti üzletünk változatlanul a Nagy Lajos király út 136-ban található, a belső udvarban.
Hatvani üzletünk a rutin pályánál, a Dembinszky u. 17/B-ben (üzleteink eltérő nyitva tartással üzemelnek).
Ha üzenetet akarsz küldeni a hirdetőnek, előbb regisztálnod kell, vagy be kell lépned.


h i r d e t é s

Szaküzlet akciók

Nincs aktuális akció
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2023 - Síelők Bt.