Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Idén nyáron is lesz Libegők Éjszakája

2024.07.01. sielok.hu

A Mátra és a Bükk mellett a Zempléni-hegység és a Budai-hegység libegői is várják a kalandvágyókat 2024. július 13-án, szombati napon, immáron már kilencedik alkalommal. Négy helyszínen lehet idén a romantikus esti programra benevezni, melyet a Chernel Sí Klaszter koordinál.
A Zugligeti Libegő 17.00-től hajnal 1 óráig fog közlekedni és 00.30 percig lehet a völgyállomásról a hegyállomásra utazni. A budapesti rendezvény külön erre az alkalomra szóló 5.000 Ft-os retúrjeggyel látogatható, 3 év alatti gyerekek díjmentesen utazhatnak. A jegyek elővételben is megvásárolhatók a Deák téri Földalatti Vasúti Múzeumban 10-17 óra között. (figyelem: A múzeum hétfői napokon zárva tart és csak készpénzes fizetés lehetséges.)

Menetrend szerint a 291-es autóbusz a Nyugati pályaudvarról, az R158-as retro autóbusz pedig sűrítve a Széll Kálmán térről biztosít közvetlen eljutási lehetőséget a Libegőhőhöz. A Zugligeti Libegőnél az esemény napján is válthatók jegyek, pénztárnyitás 17:30 órakor. A helyszínen csak készpénzes jegyvásárlás lehetséges. A helyszínen a parkolás korlátozottan áll rendelkezésre, kérünk mindenkit, hogy figyelje a közúti jelzéseket!

A Sástói Oxygen Adrenalin Park aznap a szokásos nyitva tartás szerint, azaz 9-19 óráig, a libegő pedig meghosszabbított nyitva tartással 9-24 óráig üzemel. A bobpálya melletti büfé 24 óráig lesz nyitva, melegkonyha 18.30-ig várja vendégeit. Itt elővételes jegyvásárlás nem lehetséges. A megvásárolt jegyek (kőpengők) a nap folyamán bármikor felhasználhatóak. A libegő alsó, illetve felső állomása mellett működő pénztár 23:30-ig tart nyitva. A libegőre való utolsó felszállás 23:30-ig. A naplemente aznap 20:36-kor várható.

A Lillafüredi Libegőpark a Libegők éjszakáján, július 13-án, szombaton: 10-22 óra között várja vendégeit, itt különféle programokat is terveznek: lesz arcfestés, tombola játék meglepetés ajándékcsomagokkal, kézműves foglalkozás, fotósarok és libegő kvíz.

A sátoraljaújhelyi Zempléni Kalandpark is várja a Libegők Éjszakáján az érdeklődőket, részletes programmal később jelentkeznek.
KOMMENTEK

Szállástipp
Hotel Hunor csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Hunor Sátoraljaújhelyen, a Magas-hegy lábánál, 100 méterre a sípályákhoz felvivő libegőtől, a Zemplén Kalandpark közvetlen szomszédságában található. Szolgáltatások: uszoda, fitneszterem, bowling pálya, teniszpálya, pezsgőfürdő, szauna, szolárium, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.