Menü ≡

Burton Flight Attendant snowboard 179.990 Ft helyett

Apróhirdetés feladásához regisztrálnod kell, vagy be kell jelentkezned.
Burton Flight Attendant snowboard 179.990 Ft helyett
szaküzlet Keres/Kínál: Kínál
Új/Használt: Új
Felnőtt/Gyerek: Felnőtt
Termék kategória: Snowboard
Ár: 154.990 Forint
Település: Egész Magyarország
Hirdető: ROKON Sport
Dátum: 2021.02.12.
A hirdető további hirdetései »
Kemény, haladó szintű freeride snowboard deszka.

A lap aszimmetrikus minden szempontból. A deszka első része hosszabban fel van hajtva (Rocker), ami a mélyebb hóban való könnyedebb felúszást biztosítja. A két kötés közötti rész feszített (Camber), ami dinamikát ad a deszkának. Ez a fajta lapkialakítás a Directional Camber.

A deszka rugalmassága is eltérő. A hátsó része egy keményebb, míg az eleje puhább flexibilitással bír, ezáltal pályán és pályán kívül is jól kezelhető.

A freeride geometriájához hozzá tartozik még, hogy a hosszabb orr rész szélesebb is, ami ugyancsak a mélyebb hóban való könnyedebb irányítást segíti.

A deszka magja kifejezetten könnyű fákból készül, viszont ezek speciális elhelyezéséből adódóan kellő merevséggel is rendelkezik, ami a nagyobb sebességnél való használatnál változatlan stabilitást biztosít.

A Frostbite Edges technológiának köszönhetően jobb éltartást biztosít a kanyarokban. A lap két szélén a hasznos élek mentén, merőlegesen elhelyezett fa erősítést kapott.

A deszka Channel rendszeres kötést fogad, amely lehetővé teszi, hogy a kötések alatt is a lehető legkissebb megtöréssel hajoljon meg a lap.
Ha üzenetet akarsz küldeni a hirdetőnek, előbb regisztálnod kell, vagy be kell lépned.
Szólj hozzá, legyél az első!
h i r d e t é s

Szaküzlet akciók

h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
SÍELŐK NAPTÁRA » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »