h i r d e t é s
Apróhirdetés feladásához regisztrálnod kell, vagy be kell jelentkezned.
Dalbello Ds 110 W szuper kényelmes, csúcscipő akcióban!
Keres/Kínál: Kínál
Új/Használt: Új
Felnőtt/Gyerek: Felnőtt
Termék kategória: Sícipő
Ár: 74.900 Forint
Település: Egész Magyarország
Hirdető: Montagna Sport Budapest (szaküzlet)
Dátum: 2022.11.14.
Látták: 2066
A hirdető további hirdetései »
Dalbello Ds 110 W 2022 (Új)

Megmaradt méretek:
250 (38-38,5)
260 (39,5-40)
265 (40-40,5)
270 (41)
275 (42)

A megerősített anyagból készült Powercage kialakítás kiemelkedő erőátvitelt és irányítást tesz lehetővé a kényelem kompromisszumai nélkül. A négy ergonomikus alumínium csattal ellátott cipő 110-es flex index-szel olyan haladó síelők számára tervezték, akik egy nagy teljesítményű, könnyű belépést és kiemelkedő kényelmet nyújtó sícipőt keresnek. A változtatható rámpaszögnek köszönhetően az előredőlés az egyéni igényekhez igazítható. A MyFit technológia hőformázható béléssel lehetővé teszi a bélés és a héj egyedi beállítását az optimális illeszkedés érdekében.

Tulajdonságai
Flex index: 110 (Kemény) – Keményebb anyagból öntött cipő sportosabb síeléshez és nagyobb tempóhoz. Biztos tartást ad, ezáltal minden apró mozdulatunkat továbbítja a sí felé.

Inkább keskeny kialakítás – 99 mm szélesség (265 méreten) – Keskeny lábformához ajánlott, szűkebb, pontos fogás. Nem sokban tér el a közepestől, formája lévén jobban körbeüleli a lábat.

Women Specific Design - Kifejezetten nők igényeihez szabva. A cipő szélessége úgy van kialakítva, hogy a bokánál szűkebb és a lábfejnél szélesebb legyen. Alapvetően rövidebb a lábszármagasság, kényelmesebb és hajlékonyabb a vádlirész hátul. A cipő bélése vastagabban párnázott, puhább borítással rendelkezik.

My Fit System - A Dalbello legendás illeszkedése a My Fit Systemnek köszönhetően a csizmacsalád több mint 60%-ánál továbbfejlesztésre került. A bélés és a héj mostantól thermo testreszabható az előre formázott Contour 4 héj mellett, amely minden My Fit csizmában megtalálható.

Csatok
Fémcsatok - Könnyű fémből vannak a csatok fogantyúi, ezáltal megbízható működés jellemzi és sokáig ép marad.

Makro Állítás - A felső két csat befogója mozgatható csavarok átrakásával, ezáltal meg lehet találni az ideális méretet.

Mikro Állítás - A csatok rendelkeznek tekerhető finomhangolással, amivel hajszálpontosan be tudjuk állítani a szorítás mértékét.

Bélés
IF Pro W Bélés - My Fit hőformázható puha, párnázott bélés. Női igényekhez alakítva.

Szerkezet
Contour 4 - A bélés és a héj belseje a láb fontos kontúrpontjainál előre meg formálva, beszkennelt  lábformák átlaga alapján. Ezután egy kis extra helyet hozzáraktak, hogy a legtöbb lábhoz passzoljon.

Intuitive Canting - A cipő oldalirányú dőlése állítható vele, így az "X és O lábú" emberek számára kényelmesebb lesz a cipő. Három szót (Neutral, Sport és Race) használunk a forgótárcsa 0,0, +0,5 és +1,0 pozícióinak leírására, amelyeket a bütykös mechanizmuson keresztül érünk el a hozzá adott szerszámmal.

Power Cage - A héj-konstrukció vastagabb, merevebb poliuretán keretet használ a bakancs alján és a bakancs hátsó gerincében, hogy erőt és stabilitást biztosítson ott, ahol arra szükség van, miközben vékonyabb, lágyabb poliuretánt épít be a kevésbé kritikus területeken, ahol jobb illeszkedésre van szükség.

Adjustable Ramp - A cipőhöz jár egy pár extra sarokrámpa, aminek cseréjével lehet állítani a cipő előredőlésének szögét 3 és 4 fok között. A betéteket a bélés kivétele után, a sarokrésznél találjuk a héjban.

Talp
Alpine DIN Grip Pad - Hagyományos alpin (ISO 5355) cserélhető talpak, végig kemény műanyagból ami nem kopik úgy mint a gumi betétek. 
Ha üzenetet akarsz küldeni a hirdetőnek, előbb regisztálnod kell, vagy be kell lépned.
A hirdetéshez 3 kép tartozik.
Képek megmutatása


h i r d e t é s

Szaküzlet akciók

h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2022 - Síelők Bt.