Apróhirdetés feladásához regisztrálnod kell, vagy be kell jelentkezned.
ELAN Ace Slx Pro - Csúcskategóriás slalom léc!
Keres/Kínál: Kínál
Új/Használt: Új
Felnőtt/Gyerek: Felnőtt
Termék kategória: Síléc
Ár: 174.900 Forint
Település: Egész Magyarország
Hirdető: Montagna Sport Budapest (szaküzlet)
Dátum: 2023.05.08.
Látták: 336
A hirdető további hirdetései »
ELAN Ace Slx Pro 2023 - Csúcskategóriás szlalom léc akciósan!

Méretek, leírás, bővebb információ honlapunkon:
https://montagna.hu/termek/elan-ace...-slx-pro-2023-uj/A sima “Ace SLX”-kez képset ezen nincs karbon platni a kötés alatt, kicsit egyszerűbb fusion rendszer nélküli kötést kapott. A léc szerkezete teljesen megegyezik. Rövid és dinamikus íveken síelni az egyedülálló művészet. Ahhoz hogy ilyen szinten síelj, maximálisan bíznod kell a felszerelésedben. Az Elan SLX PRO biztosítja számodra ezt a fajta bizalmat. Az Elan szlalom lécei arról híresek, hogy más márkák hasonló léceihez képest jóval sokoldalúbb lécek, nem csak a simára kezelt pályán szuperálnak jól. A tökéletesen összekapcsolt szlalom ívek és maximális mozgékonyság érdekében az Elan innovatív Arrow technológiáját használja. Ez az újítás ötvözi a camberes carbon platni – amely energiát juttat a csúcsokhoz, és egy nyíl alakú titánréteg előnyeit, amely extra energiával látja el az éleket. Enyhe Arrow rocker profilja könnyíti a kanyar kezdést. RST oldalfalai, laminált famagja és titánlap erősítése tiszta, precíz és sportos fordulatokat biztosít. A végeredmény egy mozgékony rövid kanyarú sí, amely a szlalomfordulatokat tökéletesen összekapcsolja, energiaveszteség nélkül. Haladó síelőknek.

174 900 FtEgyéb sílécek, sícipők széles választékban. Nálunk többszáz lécből, bakancsból választhatja ki a legmegfelelőbbet!
ATOMIC, FISCHER, SALOMON, HEAD, ROSSIGNOL, BLIZZARD, VÖLKL, DALBELLO, Nordica, ELAN, TECNICA lécek és cipők, teljes méretskálában! Tekintse meg honlapunk kínálatát!

Régi felszerelését beszámítjuk! Termékeink kikölcsönözhetőek, kipróbálhatóak, ha kölcsönzés után valami bevált, akkor természetesen annak vételárából lejön a már korábban megfizetett kölcsönzési díj!

Használt és új termékeinkre egyaránt 1 évnyi teljes körű garanciát vállalunk!

Az üzlet változatlanul a Nagy Lajos király út 136-ban található, belső udvarban; nyitva tartás a honlapunkon! Tel.: 70/617 0244
Ha üzenetet akarsz küldeni a hirdetőnek, előbb regisztálnod kell, vagy be kell lépned.


Szaküzlet akciók

Nincs aktuális akció
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2023 - Síelők Bt.