Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Gyerekek témájú cikkeink

2022.09.21.
5576 gyermek vett részt a "Hejhó, síelni jó!" programban
A tavalyi szezonban indította a Síoktatók Magyarországi Szövetsége a “Hejhó, síelni jó! Nyílt Sí Tanpályák Programot”. Elkészült a beszámoló, miszerint az Aktív Magyarország által támogatott országos programnak köszönhetően 2022. január 1-től április 30-ig összesen 5.576 gyermek vett részt a 15 hazai tanpályán szervezett ingyenes síoktatáson.
2022.09.20.
Már 34 sítanpálya van Magyarországon
Miskolcon, Székesfehérváron és Agárdon nyíltak új műanyagpályás síiskolák, így már 34 helyen van az országban tanpálya. A sítanfolyamok szeptembertől indulnak, várják folyamatosan a jelentkezőket.
2022.09.20.
Segédoktatói képzéseket indít októberben a SMSZ
Továbbra is hiányszakma a síoktató, az egyre szaporodó hazai tanpályákon nagyon várják a képzett oktatók jelentkezését. Ezért is indít a Síoktatók Magyarországi Szövetsége idén is sí segédoktatói képzéseket, és várja a szakma iránt érdeklődők jelentkezését.
2022.09.05.
Szeptemberben indul a szezon a hazai síiskolákban
A tanévvel együtt kezdődik a beiratkozás a hazai síiskolákban is! Tudtad, hogy Magyarországon már több mint 30 sítanpálya működik, melynek nagy része Budapesten és környékén található? És hogy egy őszi kurzus alatt csemetéd teljesen felkészülhet a havas lejtőkön való csúszásra? Itt vannak a legfontosabb infók!
2022.09.01.
Téli síszünetek Ausztria iskoláiban a 2022/23-as szezonban
Aki teheti, úgy szervezze az ausztriai síelést, hogy elkerülje a tartományi síszünetek időszakait. Ausztriában a síszünetek hetében mindig nehezebb szálláshelyet találni és a sípályák is zsúfoltabbak a szokásosnál. Kisebb-nagyobb forgalmi dugókra is számíthatunk, különösen a bécsi, stájerországi és alsó-ausztriai síszünetet megelőző és záró hétvégéken.
2022.08.03.
A tanév rendje, iskolaszünet naptár 2022/23
Naptárunkkal azoknak szeretnénk segíteni, akik az őszi, téli és tavaszi szünet idejére sítábort vagy bármi más családi programot szerveznek. Jól láthatóan jelöltünk minden iskolaszüneti és tanítási napot.
2022.05.05.
A Planai-on van Stájerország legmagasabban fekvő játszótere
A Schladming-Dachstein Sommercard (nyári kártya) tulajdonosai naponta egy alkalommal ingyenesen használhatják a régió valamelyik felvonóját egy hegy- és völgymenetre. A régióban megszálló vendégek nyolc különböző hegy közül választhatnak, amelyek mindegyike tele van élményelemekkel.
2022.04.25.
Nyári táborok síelő gyerekeknek - milyen sportra váltsunk nyáron?
A hazai műanyagpályás síiskolák egyre színesebb ajánlatokkal, rendszeres nyári sportoktatással, napközis és ottalvós táborokkal várják a gyerekeket a vakáció idején. Az alábbi táblázatban azokat a nyári táborokat gyűjtöttük össze, ahol sportoktatás is zajlik, mutatjuk hol mely sportágakban.
2022.03.11.
Interjú a Patty Ski Donovaly tulajdonosával
Vajda Botond 1999-től üzemelteti Donovaly Zahradiste részén a Patty Síiskolát és Síkölcsönzőt. A koronavírus válság után a 2021/22-es téli szezonról és a síturizmus jövőjéről beszélgettünk.
2022.03.04.
Miért maradtak el a 2021/22-es szezonban iskolai sítáborok?
2021 október végén minden hazai általános és középfokú iskola levelet kapott az Emberi Erőforrások Minisztériumától. A levél egy új rendeletre hívta fel az igazgatók figyelmét, miszerint a koronavírus veszélyhelyzet miatt az iskolák által szervezett külföldi csoportos utazáshoz az EMMI engedélyét szükséges megkérni.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SZAKÜZLET AKCIÓK
SÍELŐK NAPTÁRA
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2022 - Síelők Bt.