Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Munkavállalás témájú cikkeink

2020.02.14.
Szombaton sztrájkolnak a francia síterepeken
Nem lesz egyszerű síelni a legtöbb francia síterepen szombaton, hiszen az utóbbi hónapok országos méretű sztrájkhulláma a francia hegyekbe is elért. Ott az idénymunkások fognak sztrájkolni, a munkanélküli segélyek rendszerének kedvezőtlen átalakítása miatt.
2018.10.12.
Jelentkezz a Store13 csapatába síszakértőnek!
Mindig is vágytál arra, hogy a hobbid legyen a munkád? Ismered annyira a sívilág legapróbb részleteit, hogy a legváratlanabb technikai keresztkérdésre is választ tudnál adni? Akkor ne habozz, jelentkezz a Store13 csapatába síszakértőnek!
2018.09.06.
Téli sport sporttanácsadókat keres a Decathlon
Szeretsz sportolni és a kereskedelemben is szívesen kipróbálnád magad? Keresed az első munkahelyed vagy épp a váltáson gondolkozol? Esetleg dolgoznál suli mellett vagy talán másodállás érdekel? Jelentkezz most és építsd fel egyéni karrier utad!
2017.10.11.
Síoktatóképzés - Miről kellene szóljon, mint a síelésről?
Itt minden a síoktatás körül forog - ezt emelték ki azok a síoktatók, akik a Skiculture - Ski C.U.L.T. síoktató tanfolyamát elvégezve szerezték meg OKJ-s bizonyítványukat, majd visszakérdeztek: Miről kellene szóljon, mint a síelésről?
2016.07.26.
Kérdések és válaszok az ausztriai munkavállalásról
Ausztriában szeretnél dolgozni? A sikeres ausztriai munkakereséshez elengedhetetlenül szükséges egy megfelelő módon összeállított önéletrajz, motivációs levél és a megfelelő felkészülés az állásinterjúra. Cikkünkben a gyakran felmerülő kérdésekre adunk választ, segítve a sikeres pályázást.
2015.11.26.
A stájer síterepek sürgősen várják a magyar munkaerőt
Az már teljesen megszokott, hogy egy ausztriai síelés alkalmával a szálláshelyen vagy a helyi hüttékben magyar alkalmazottakkal találkozunk. Évtizedekkel ezelőtt még erre csak a határhoz közel volt esélyünk, mára már szinte bárhol találkozhatunk egy osztrák síterepen dolgozó honfitársunkkal.
2015.02.24.
Előzzük meg a síbaleseteket! - egy liftkezelő tanácsai
Villányi László évek óta Ausztriában dolgozik liftkezelőként és ratrakosként. Zauchensee után Lechben űzte a szakmát, jelenleg pedig Lachtal pályáit és liftjeit gondozza. Szakmai kulisszatitkokat, érdekességeket és jó tanácsokat oszt meg velünk, a baleset-megelőzés jegyében.
2014.05.13.
Munka Ausztriában: a legfontosabb tudnivalók!
Idén fejeztem be a harmadik téli szezonomat Ausztriában, és ennek kapcsán szeretném megosztani veletek a tapasztalataimat, hátha esetleg valaki a jövőben úgy gondolja, hogy szerencsét próbálna nyugati szomszédunknál.
2013.09.30.
Eredeti ötlet: állásinterjú a sílift kabinjában
Decemberben kezdi meg működését a svájci Verbier síterepén az egyik ismert, nemzetközi szállodalánc. Az új szállodába közel 160 új alkalmazottat kellett felvenni, akiket egy igencsak eredeti ötlettel egy sílift kabinjába hívták az állásinterjúkra.
2013.07.15.
Szezonális munkavállalás Ausztriában
Egyre több magyar vállal szezonális munkát Ausztriában, mint pultos, pincér, bármixer, szakács, szobaasszony vagy mosogató. Cikkünkben körüljárjuk, milyen lehetőségek és fizetések várnak az Ausztriában munkát vállalókra a vendéglátás, szállodaipar és turizmus egyéb területein.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 25 vendég és 6 regisztrált felhasználó látogatja.