Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Téli-olimpia témájú cikkeink

Öt ország érdeklődik téli olimpia rendezése iránt

2023.06.22. MTI
Öt ország fontolgatja a téli olimpia és paralimpia jövőbeli megrendezésének lehetőségét - jelentette ki a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) ötkarikás játékokért felelős ügyvezetője.

Szlovák síugrók így tartják életben sportágukat

2022.10.14. Bata Attila
Szlovákiában sem fenékig tejfel az élet, ha a téli sportok támogatásáról van szó. Így, ha valaki előbbre akar jutni, akkor a saját kezébe kell vennie a sorsát. Így tettek a Besztercebánya melletti síugrók, akik elutaztak Olaszországba egy sísánc bontásában segíteni, cserébe az elbontott anyagokat megkapták, amely tökéletes lesz a helyi síklub működéséhez.

Síbalett: ötvenévesen sem kopott meg a bajnok tudása

2022.03.05. Bata Attila
Ez a cikk valami olyasmiről szól, amelyről a mai tizenéveseknek már fogalmuk sem lehet. Egykoron létezett egy sportág, amit úgy hívtak, hogy síbalett. Régen még olimpiai aranyat is osztottak azért, ha valaki sílécekkel a lábán balettozott. Egy fura apropója van ennek a nosztalgiázásnak.

Liu Shaoang olimpiai bajnok 500 méteren!

2022.02.13. Bata Attila
Liu Shaoang futamgyőztesként jutott döntőbe a férfi rövidpályás gyorskorcsolyázók 500 méteres számában a pekingi téli olimpián, ahol rajt-cél győzelmet aratott! Ez Magyarország első aranyérme téli olimpián egyéni számban!

Alpesi sí: Szőllős Barnabás hatodik lett az olimpián

2022.02.10. Bata Attila
Nagyszerű eredménnyel, egy hatodik hellyel zárta az olimpia kombináció versenyét a néhány éve már izraeli színekben induló Szőllős Barnabás. Az első helyen az osztrák Johannes Strolz végzett.

A Helly Hansen Pekingbe is elkísérte a magyar csapatot

2022.02.09. sielok.hu
Jelenleg az egész világ figyelme Pekingre és az ott megrendezett téli olimpiára szegeződik, ahol a magyar csapat 14 fővel képviselteti magát. Egy sportoló életében ez egy hihetetlen lehetőség, illetve a lehető legnagyobb kihívás is egyben, hiszen a legtöbben egész életükben erre készülnek, hogy megmutathassák a világnak, mire képesek és a saját sportágukon belül a legjobbakkal mérettessék össze erejüket. A sportolói sikerek mögött ugyanakkor nem csupán egyéni teljesítmény, kitartás és rengeteg edzés, hanem összetartó csapatmunka és a csapatba, illetve a felszerelésükbe vetett bizalom is rejlik.

Ledecká megvédte hódeszkás olimpiai bajnoki címét

2022.02.08. MTI / sielok.hu
Ester Ledecká megvédte hódeszkás olimpiai bajnoki címét párhuzamos óriás-műlesiklásban a pekingi téli játékok keddi napján.

Tóth Zita és Szőllős Noa is kiesett óriás-műlesiklásban

2022.02.07. MTI / sielok.hu
A szakági világkupában éllovas Sara Hector nyerte a női alpesi síelők óriás-műlesiklását a pekingi téli olimpián. Tóth Zita az első futamban nem tudott lejönni a pályán, így kiesett.

Megvédi-e olimpiai címét a magyar férfi váltó?

2022.02.06. Bata Attila
Négy évvel ezelőtt megtörtént a csoda, vagyis Pjongcsangban a férfi váltó – Liu Shaoang, Liu Shaolin Sándor, Knoch Viktor és Burján Csaba összeállításban – megszerezte Magyarország történetének első téli olimpiai aranyérmét.

Gyorskorcsolya: bronzérmet szerzett a váltó az olimpián!

2022.02.05. MTI
Bronzérmes lett a Liu Shaolin Sándor, Liu Shaoang, Jászapáti Petra, Kónya Zsófia összeállítású rövidpályás gyorskorcsolya vegyes váltó a pekingi téli olimpia szombati versenynapján.

h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
Havazás Előrejelzés
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2023 - Síelők Bt.