Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Téli-olimpia témájú cikkeink

2022.03.05.
Síbalett: ötvenévesen sem kopott meg a bajnok tudása
Ez a cikk valami olyasmiről szól, amelyről a mai tizenéveseknek már fogalmuk sem lehet. Egykoron létezett egy sportág, amit úgy hívtak, hogy síbalett. Régen még olimpiai aranyat is osztottak azért, ha valaki sílécekkel a lábán balettozott. Egy fura apropója van ennek a nosztalgiázásnak.
2022.02.13.
Liu Shaoang olimpiai bajnok 500 méteren!
Liu Shaoang futamgyőztesként jutott döntőbe a férfi rövidpályás gyorskorcsolyázók 500 méteres számában a pekingi téli olimpián, ahol rajt-cél győzelmet aratott! Ez Magyarország első aranyérme téli olimpián egyéni számban!
2022.02.10.
Alpesi sí: Szőllős Barnabás hatodik lett az olimpián
Nagyszerű eredménnyel, egy hatodik hellyel zárta az olimpia kombináció versenyét a néhány éve már izraeli színekben induló Szőllős Barnabás. Az első helyen az osztrák Johannes Strolz végzett.
2022.02.09.
A Helly Hansen Pekingbe is elkísérte a magyar csapatot
Jelenleg az egész világ figyelme Pekingre és az ott megrendezett téli olimpiára szegeződik, ahol a magyar csapat 14 fővel képviselteti magát. Egy sportoló életében ez egy hihetetlen lehetőség, illetve a lehető legnagyobb kihívás is egyben, hiszen a legtöbben egész életükben erre készülnek, hogy megmutathassák a világnak, mire képesek és a saját sportágukon belül a legjobbakkal mérettessék össze erejüket. A sportolói sikerek mögött ugyanakkor nem csupán egyéni teljesítmény, kitartás és rengeteg edzés, hanem összetartó csapatmunka és a csapatba, illetve a felszerelésükbe vetett bizalom is rejlik.
2022.02.08.
Ledecká megvédte hódeszkás olimpiai bajnoki címét
Ester Ledecká megvédte hódeszkás olimpiai bajnoki címét párhuzamos óriás-műlesiklásban a pekingi téli játékok keddi napján.
2022.02.07.
Tóth Zita és Szőllős Noa is kiesett óriás-műlesiklásban
A szakági világkupában éllovas Sara Hector nyerte a női alpesi síelők óriás-műlesiklását a pekingi téli olimpián. Tóth Zita az első futamban nem tudott lejönni a pályán, így kiesett.
2022.02.06.
Megvédi-e olimpiai címét a magyar férfi váltó?
Négy évvel ezelőtt megtörtént a csoda, vagyis Pjongcsangban a férfi váltó – Liu Shaoang, Liu Shaolin Sándor, Knoch Viktor és Burján Csaba összeállításban – megszerezte Magyarország történetének első téli olimpiai aranyérmét.
2022.02.05.
Gyorskorcsolya: bronzérmet szerzett a váltó az olimpián!
Bronzérmes lett a Liu Shaolin Sándor, Liu Shaoang, Jászapáti Petra, Kónya Zsófia összeállítású rövidpályás gyorskorcsolya vegyes váltó a pekingi téli olimpia szombati versenynapján.
2022.02.03.
Olimpia: Kékesi Márton és Tóth Zita viszi a magyar zászlót
Két alpesi síző, Kékesi Márton és Tóth Zita viszi a magyar zászlót a pekingi téli olimpia pénteki nyitóünnepségén.
2022.02.02.
Olimpia: modern síterepen rendezik az alpesi versenyeket
Legkésőbb vasárnap hajnal négykor az első verseny közvetítéséből képet kaphatunk a 2022-es Téli Olimpia alpesi versenyeit lebonyolító síterepről és sípályákról. Természetes hó nem lesz, de ettől még tökéletes körülmények között versenyezhet a mezőny.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SZAKÜZLET AKCIÓK
SÍELŐK NAPTÁRA
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2022 - Síelők Bt.