Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Oszi99 által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Oszi99
1 élménybeszámolót írt
1
19 éve tag
2005.02.14. 22:25
Január utolsó napjától voltunk itt 1 hétig.
Nem egyértelműen tudom pozitívan értékelni. Ehhez nagy mértékben hozzájárult a szállásunk.
Pontosabban a helye. Ui. a város 1300 méteren fekszik, a szállásunk pedig a várostól mintegy 200-300 méterre feküdt horizontális értelemben. Ami a baj volt az az, hogy függölegesen is, minthogy 1700 méteren laktunk. A felvezető szerpentin (2.6km) első 3-400 métere után csak azért nem fordultam vissza új szállást keresni, mert lehetelen volt a 2 méter széles úton, melletted a 30-50 méteres mélységgel. Ami nem tűnik soknak, de lezúgni kisbusz+7 főnek épp elég.
Nem csak én voltam be*ri, a másik család is a felérkezés pillanatában arckifejezésileg a - vagy gillotine, vagy kerékbetörés itéletének bizonytalanságát tükrözte.
Maga a lakhely remek volt. 18 fő külön 1-2-3-4 ágyas szobák. 250m2 összterület. Hatalmas konyha sparhelttel(is), mosogatógéppel (is), stb.
A lejárást a 4 személyes kiskabinos felvonóhoz a HÁZ kisbuszával és kb. 65 éves sofőrjével tettük meg nap mint nap. (Lehet, hogy már jogsija nincs, de itt már rendőr nem jár - nyugtattuk magunkat)
A síterepek elég jók. Bár ezen a héten kissé ki voltak a pályák jegesedve, mivel a nagy szél lehordta a friss jan.26-i 40 centis havat is.
Ergo nagy szél volt. Bár szerintem ebben a magasságban mindig jócskán mozog. A 13-15 fokos hideg közel sem volt olyan zavaró, mint a szél. Főleg a kettő együtt.
Az 1600 méteres csákányos felvonó sem a legkívánítosabb dolog.
Kezdő pálya elszigetelten a falu másik végében volt 1 db 200m-es pályával.

Tavaly Sillianban voltunk. Kellemesebb, gyerek(és én)barát hely volt, Széles déli pályákkal, napsütéssel.

Összegezve: véleményem szerint közepes síhely, a mi esetünkben jó szálláshely katasztrófális helyen.
Viszont a napsütéses napokon gyönyörű kilátás a GG-ra (3798m), valamint a környező hegyek által 3 oldalról körülölelt falura. Nyáron is gyönyörű lehet a panoráma.
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.