Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

hofizso által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (7)Időben csökkenő Időben csökkenő
hofizso
7 élménybeszámolót írt
7
19 éve tag
2007.03.05. 22:58
Ha Alpe D'Huez-be mentek /1850m-en/ ott bőven 1m feletti hó van és tele van tanulópályával,mi Auris-ban voltunk ott már gázosabb 1600m-en 30cm de délig nem olvad ott sem,tanulásra ott a legideálisabbak a körülmények nagyon kevesen vannak,családias a hangulat.
hofizso
7 élménybeszámolót írt
7
19 éve tag
2007.01.10. 15:58
én már meg is néztem az előrejelzést eső és +fokok még éjjel is! 23-áig nem lesz mínusz sem és ma már csak 15cm volt a hó vastagság Aurisban! Teljesen le vagyok sújtva, harmadszor mentünk volna ide dehát így nincs sok értelme.
hofizso
7 élménybeszámolót írt
7
19 éve tag
2007.01.09. 11:02
Juszufnak! Mi is akkor mennénk Aurisba de ott 1600-on is csak 20cm hó van és +5 fok ráadásul napokig esőt mond 2000m alatt!
Én még nem fizettem be kivárok amíg csak lehet.
hofizso
7 élménybeszámolót írt
7
19 éve tag
2006.02.05. 20:19
Már csak a reagálásokból is kiderül,hogy nem sok magyar volt rajtunk kívül,aminek én külföldi útjaimon kifejezetten örülni szoktam.Látok itthon elég magyart,nyáron is igyekszem olyan helyre menni ahol nem kell esetleg szégyenkezni honfitársaim miatt.Egyébként mi egyszer hallottunk magyar hangokat,a Marmottes I.-hez legközelebbi ülős liftről lenézve,snowboardos és síelős kisebb csoport volt.Nagyon sok angol volt viszont és pár cseh család.Természetesen csak akkor lehetne teljes képet alkotni Oz-ról ha ott laknánk,de mi meg a gyerekek már nagyon megszerettük Aurist.
hofizso
7 élménybeszámolót írt
7
19 éve tag
2006.01.31. 13:00
Szintén a múlt héten voltam a családdal ugyanitt síelni,de én az Auris en Oisans-i szállást részesítem előnyben immár másodszor.Mi átsíeltünk Oz-ba láttuk a különbséget,azért merek véleményt mondani.Auris 1650m-en van tehát itt szikrázó napsütés volt akkor is amikor Oz felhőkben volt.A másik nagyon fontos szempont,hogy ha kijössz az apartmanból kb.20m után csatolhatsz és rögtön odacsúszhatsz a 3 ülős és 1 tárcsás felvonó egyikéhez.Ja és az apartmanuk nagy erkélyére reggel 9-től du.4-ig sütött a nap!A franciák nagyon kedvesek, udvariasak,a lifteknél és a házban is mosolyogtak előre köszöntek.A 245km pályarendszer tényleg csúcs, a hangulat szuper, a panoráma a pályákról leírhatatlan,jövőre is megyünk!
Auris-2006.jpg
Alpe-dHuez.jpg
hofizso
7 élménybeszámolót írt
7
19 éve tag
2005.01.10. 21:36
Az Explosive snowblade 27.000Ft-ba kerül,ma láttam a Ski Total Vágóhíd u. üzletében.kb.34-46-os méretig lehet állítani.Akkor szoktuk használni amikor már a kemény síelésből éleg volt! A kék pályákon jól el lehet vele bot nélkül szórakozni.
hofizso
7 élménybeszámolót írt
7
19 éve tag
2004.12.09. 20:20
Hello mindenkinek!Jan.15.-én Alp d'Huezbe megyek 2 gyermekemmel/először megyünk a franciákhoz/,nagyon be vagyok majrézva,hogy nem lesz elég hó!Nyugtasson meg valaki,hogy addig fog még esni!Tavaly ilyenkor mar 1m volt,most meg épp hogy 40-50cm és alig mennek a felvonók!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.