Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Lalla89 által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
Lalla89
3 élménybeszámolót írt
3
16 éve tag
2008.11.08. 12:48
Sziasztok!

167 centimhez, kb. 58 kilómhoz szeretnék lécet.
A sítudásomat nem tudom megítélni, nem régóta síelek. Párhuzamos lécekkel, bokák közel egymáshoz...Eddig csak kezelt pályán voltam, feketén még nem. Szerintem szépen megy, de hogy kívülről, objektíve milyen...
Síoktatónak készülök, úgyhogy várhatóan sokat fejlődöm majd.
Ennyi infó után szeretném segítségeteket kérni.
Nagyjából milyen léc lenne számomra jó választás?
Sajnos egyelőre nem tudok sok pénz kiadni rá. Itthoni árban max. 50-60 ezerre gondoltam.
Nem tudom, mennyire jó ötlet, de arra gondoltam, hogy az osztrák e-bay-ről rendelek lécet.

Előre is Köszönöm a segítséget!

Üdvözlettel: Lalla
Lalla89
3 élménybeszámolót írt
3
16 éve tag
2008.11.08. 11:11
Szia Ádám!

Köszönöm az ajánlatot!
Itt a szülők döntenek ( még:) ), de felvetem nekik, hátha...

Viszont kívánok! :)

Üdv.: Lalla
Lalla89
3 élménybeszámolót írt
3
16 éve tag
2008.11.06. 20:49
Sziasztok!

Egy ismerősöm jelentkezett a TFTI síoktató képzésére. Ezt jövőre én is el akarom/el akartam kezdeni (alább hagyott a lelkesedésem) ,de megtudtam, hogy az 1 évesnek mondott, írt képzés csak 6 hónapos képzés (legalábbis most így áll a dolog), és ehhez képest elég drága is. Minimum 270 ezer Ft. Ez 1 évre annyi, amennyi, de így, hogy fél évről van szó, heti egy napon, kb. 3 óra képzéssel...

Szóval eddig ennyi információt gyűjtöttem össze.
Arra lennék kíváncsi, hogy végzett-e valaki ezen a képzésen és mi a véleménye róla.(?)
Milyen színvonalú a képzés(?) stb.

Az említett ismerőstől később könnyű lenne megérdeklődni, de a képzés még nem kezdődött el, nekem pedig most kell eldöntenem, hogy jelentkezem -e egy másik oktatásra, ami több, mint egy éves. Ha igen, a jövő idei síoktató képzésre nem maradna már időm.

Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdvözlettel!
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE