Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Bendzsoo által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (7)Időben csökkenő Időben csökkenő
Bendzsoo
7 élménybeszámolót írt
7
16 éve tag
2008.12.30. 12:05
Az étteremre reagálnék egy gondolattal: Mi nem a pálya alján lévő étteremben szoktunk enni, meg inni. Hanem a szánkópálya mellett van egy kisebb étterem, meg mellette egy síkölcsönző. A homlokzatán két síléc van feltéve. Na, itt az egyik pincér csaj tud magyarul. Igaz kicsit töri, de tökéletesen megért mindent. Most hétvégén szőkés melírozott haja volt. Meg van egy fekete hajú pincér is, de ő full román. :)
Itt is többféle kaját készítenek. Én valamilyen sült disznóhúst ettem sült krumplival. Egész jó volt, csak kicsit sótlan. De van sör is meg forralt bor is. Ja, és bent nem dohányoznak.
Csak ajánlani tudom.
Bendzsoo
7 élménybeszámolót írt
7
16 éve tag
2008.12.27. 22:48
Hello!
Nekünk sikerült ma síelni Aranyoson egy elég jót. 12 -en mentünk Békésről, meg a környékről síelni. Mi már reggel 9 kor kint voltunk a pályán magyar idő szerint, és akkor még egész közel le tudtunk parkolni a pályához, és még egy párat tudtunk úgy felvonózni, hogy szinte nem is kellett várni a sorban. De aztán... kritikán alulian sokan voltak, és az a tulakodás, ami a felvonónál volt, az embertelen.
Szóval nagy tömeg volt a hideg ellenére is. Reggel -6 aztán nap közben -3, majd délután -8 fok volt. A pálya reggel rendben volt. De később eléggé kikopott. A fenti rész már dél körül tiszta jég, és elég kevés hó van fent. Egy csomó helyen kilóg a fű a ha, meg jég alól. Bucka is elég sok van, bár nekem ezzel nincs bajom, mert ugratásra nagyon jó.
Összesítésben én nagyon élveztem, főleg azért mert ebben az idényben most volt először léc a lábamon. :)
Bendzsoo
7 élménybeszámolót írt
7
16 éve tag
2008.11.25. 23:20
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy ebben az új síszezonban mikor indulnak a felvonók Aranyoson, és mekkora ott a hó? Síelésre alkalmas már?
Mert már nagyon várom, hogy újra mehessünk síelni! :D
Bendzsoo
7 élménybeszámolót írt
7
16 éve tag
2008.02.04. 12:39
Tegnap voltunk kint egy napra síelni. Az idő csodás volt: napsütés egész nap. A hó remek volt. Szinte nem is találtam jeges részeket. Délelőtt kicsit sokan voltak, de délután már nem kellett sokat soeban állni a felvonónál.
Délután felmásztunk a sípályával szembe lévő hegyre. Kicsit izzasztó volt, de fent annyira odasütött a nap, hogy félmesztelen lehett napozni. Élménynek nagyon jó: február 2, és mapozás... :)
Az egyik kajáldában mondta az egyik kiszolgáló, hogy a következő héten sokan lesznak, mert romániában síszünet van a héten, és már tegnap teltház volt az összes szálláson. És a hétre is tömeg várható.
További jó sízést mindenkinek!
Bendzsoo
7 élménybeszámolót írt
7
16 éve tag
2007.11.26. 14:39
Most vasárnap voltunk kint síelni Aranyoson. Eszméletlen király volt. Délelőtt sütött a nap, és remek volt az idő is. Igaz kicsit sokan voltak a felvonónál a sorban, de még elviselhető. Délután leszállt a köd, de nem is akármilyen. 3 méternél nem lehetett többet látni, és az eső is eleredt. De így nem kellett senkire sem várni a felvonónál, mert kb. tizen voltunk csak olyan elszántak, hogy a köd és az eső ellenére síeljünk.
A hóvastagság kb. 50 cm lehet és elég jól gondozva van, bár délutánra már kicsit buckás volt a fenti rész.
Összességében nagy élmény volt novemberben síelni. Ha valaki megteheti, csak ajánlani tudom, hogy menjen és síeljen. :)
aranyos-2007-11-25.jpg
Bendzsoo
7 élménybeszámolót írt
7
16 éve tag
2007.11.19. 20:33
Köszi a választ. Nagyon megörültem neki. Így akkor tuti megyünk a hétvégén síelni. :D
Bendzsoo
7 élménybeszámolót írt
7
16 éve tag
2007.11.18. 22:56
Azt szeretném kérdezni, hogy volt e valaki kint Aranyoson most a hétvégén? Mert ha igen, akkor arra kérnélek, hogy leírnád, hogy milyen kint a hóhelyzet. Megy e már a felvonó? Mennyibe kerül? Sokan vannak?
Azért kérdezem, mert mi a következő hétvégén (nov.25) megyünk ki, és jó lenne biztos infókkal útnakindulni. Előre is köszi.
Bendzsoo
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.