Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

miley által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (12)Időben csökkenő Időben csökkenő
miley
12 élménybeszámolót írt
12
19 éve tag
2005.05.07. 22:03
Képzelem menyire aggódtál...:)
Nyáron nincs semmi. Szokásos kis táncpróbák, néha (2-3alkalom/nyár:) elmegyek futni, és ennyi. Idén szeretnék több időt szentelni a görkorira. Mondjuk ezt nem lesz nehéz megoldani, mert megvan a korim már évek óta, és eddig össz-vissz kábé 5ször volt a lábamon. És most rádöbbentem, hogy nem jó ez így, és meg akarok tanulni rendesen görkorizni is. Szép terv, csak lehet hogy lusta leszek megvalósítani:)
Meg igazából nyáron nem hiányzik. Mindig van mit csinálni. Én azért vagyok télisport mániás, mert egész télen csak ezek igazán jó dolgok. És talán a szilveszter, de az nem mindig:)
miley
12 élménybeszámolót írt
12
19 éve tag
2005.05.04. 20:49
Ilyen zenéket hallgatsz? Tök jó! :) Szép a Tánc a hóban! Nagyon!
Hm. Nem hiszem, hogy bárki is keresne innen:) Az ismerőseim pedig tudják, hogy fesztiválmániás vagyok!
Igen-igen. Az a napsütés fantasztikus volt! Sokszor idegesítettek a kavicsok, a kikopott részek, a latyak, elment az egész síeléstől a kedvem. Aztán leparkoltam a kocsmánál, vettem egy pohár sört, kifeküdtem egy nyugágyba, és mmmm hirtelen megint minden szép és jó lett:)
Egyedül az utolsó nap volt olyan, hogy nem bírt hosszabb időre lekötni a sütkérezés. Végre jó (jobb, mint addig) volt a hó, le sem lehetett lőni:)
Képzeld! Kiderült, hogy ki Tropi! Tényleg ismerem már évek óta:) Ma hívott fel.
miley
12 élménybeszámolót írt
12
19 éve tag
2005.05.02. 23:46
Rengeteg helyen voltak már. Nekem a tavalyi volt az első nyaram velük, elvittek Spanyolba:)Nem kell abbahagynod a boardozást, megy együtt is a kettő.
Igen, azt hiszem sejtettem, hogy ezek a képek nem idén készültek. Az az extrém feketepálya nem az az egyetlen feketepálya, ami idén nyitva volt igaz? Azon csúsztunk egyet, de utána úgy döntöttünk, hogy mégsem kéne egy hét alatt teljesen tropára vágni a léceket, úgyhogy kerestünk havasabb pályákat. Igazából mindegy volt, így Varsból hazafelé azon a keskeny, marhahosszú szakaszon mentek tönkre.
Fesztiválok, mint Sziget, Rockmaraton, Summerground. Tavaly ez a 3 volt meg, idén szeretnék több helyen is körülnézni. Talán összejön még EFOTT is. Jobban élvezem ezeket a dolgokat, mint pl. egy 10 napos adriai nyaralást! Mmmmm! Nagyon jó lesz:)
Biztos örülnek a sielok.hu-ra látogatók, hogy elolvasgathatják nyaralási szokásaim:) Azért így még belefér, hogy minden hozzászólásban úgy átlag két mondatban még szó van síelésről, hóról, stbstb:)
miley
12 élménybeszámolót írt
12
19 éve tag
2005.05.02. 14:50
Meg különbenis sok jó ember kis helyen is elfér!!!
Huh, biztos vagy benne, hogy én vagyok a legmegfelelőbb (ezt nehéz volt leírni:) síoktató számodra? Én nem:) Azért összehozunk valamit. Nem tudom, hogy mennyire lennék ilyen szempontból türelmes.
Olyan sokan ígérték már, hogy megtanítanak snowboardozni, de eddig csak tesóm vállalta be, pedig ő nem is ígérte. Jófej volt!
Én azt hiszem nem néznék körül strandolas.hu-n. Maradok a jól bevált kis fesztiváloknál. Wow, és megyünk majd a tánccsoporttal Szicíliába, Krakkóba, meg októberben majd Finnországba. Dejó!
miley
12 élménybeszámolót írt
12
19 éve tag
2005.04.29. 15:17
Rájöttem:) Majd egyszer mutatok. Le kell kicsinyíteni a képeim.
apartman.jpg
busz.jpg
miley
12 élménybeszámolót írt
12
19 éve tag
2005.04.29. 15:14
De szépen beindult a fórum:)
Csatlakozom Trubadurhoz: jó társasággal imádok buszozni. Vegyük pl. a "folkbandát". Mi megy? Népzene, éneklés, tánc a hátsóajtónál és pisilőpihenő megállás alatt, snapszer-lórumbajnokság, és persze tuti kis alapfilmek:) Hamar elmegy az idő.
Szerintem a kisgyerekek pedig sokkal jobban bírják az utat nálunk. Császkálhatnak, ismerkedhetnek a csapattal, 40 emberből mindig van valaki, aki játszik velük, elférnek az üléseken, stbstb. Úgy irigylem őket! Unokatesóm 6 évesen jött velünk először síelni, ráadásul pont Franciao-ba. Élvezte piszkosul!
Fr. apartmanok? Hát igen, elég pirinyók. Azért sikeült megoldani az együttbulizás hatalmas problémáját. Mutatok képeket:)
Oksi Trubadur, elviszlek:) Sajnos nincs sok esély rá, de a remény hal meg utoljára! Oh! :)
Én idén kezdtem Risoulben snowboardozni. Olyan büszke voltam magamra, kezdtem ráérezni nap végére, de utána már nem volt szivem több időt rászánni, inkább síeltem ezerrel, mert nem voltam biztos benne, hogy kitart a hó a hét végéig:(

Azaz csak mutatnék képeket. Majdcsak rájövök, hogy kell...
folyoso.jpg
erkely.jpg
miley
12 élménybeszámolót írt
12
19 éve tag
2005.04.28. 16:58
Teljesen igazad van! De... Nem tudom, hogy így van-e még, a személyes tapasztalat régebbről van, de az igazán színvonalas osztrák helyek (pl. Kaprun, Dachstein) megfizethetetlenek, viszonr Fro. még így is olcsó, hogy sokba kerül az utazás. És sajnos nekem nem mindegy hogy mennybe kerül. Lottózok, de nem jön össze:)
miley
12 élménybeszámolót írt
12
19 éve tag
2005.04.27. 21:57
Most gondolkoztam azon, hogy hogyan vágjak vissza az 1-2 liter kisüstiért, de rájöttem hogy nem nagyon lenne jogom hozzá, mert asszem a hét alatt ha 2 nem is, de 1 simán megvolt. És ez csak a tömény... Kétségbeejtő:) Ez a csapat valahogy mindig ilyen hatással van rám:)
Igen, tavaly márciustól velük táncolok, de ismerem őket már évek óta.
Azért nem volt olyan rossz a látásom. Angolt én is láttam sokat. Kétszer elmentünk diszkóba (ez is a megivott alkoholmennyiség hatása volt), ott is csupa angol emberkét ismertünk meg.
Az átlagmagyar szerintem lemaradt Ausztriánál, ott szinte csak velük találkozni. Nem hiszik el, hogy érdemes ennyit utazni egy síelésért.

Nem ír Tropi:( Pedig kiváncsi voltam rá, hogy ki ő. Lehet, hogy rá kivételesen emlékszem. Vagy ismerem évek óta??!! :)

Jóéjt!
miley
12 élménybeszámolót írt
12
19 éve tag
2005.04.26. 17:22
Óóóó ne haragudj, hogy nem hívtalak:) Majd jövőre megtáncoltatlak. Én....téged... :)
Igazából egész héten nem nagyon láttam rajtunk kívül magyarokat. Meg néha a mi csapatunkkal sem voltam tisztában. Volt pl. olyan arc is, amin hazainduláskot döbbentem le, hogy hoppá! Ő is hozzánk tartozik? A kemény magot ismertem, de mindenki hozta az ismerősét, meg az ismerősének az ismerősét, és így kicsit túl sokan lettünk.
miley
12 élménybeszámolót írt
12
19 éve tag
2005.04.25. 14:35
Jajj, ezt még meg akartam kérdezni: mi tartott vissza? (a táncolástól) :)
Amúgy csatlakoztál valamelyik bulinkhoz? Vagy csak távoli szemlélő voltál:)
miley
12 élménybeszámolót írt
12
19 éve tag
2005.04.25. 14:32
A hó az idén tényleg szívás volt! Mi most voltunk először, és pont ilyen élményekkel kellett hazajönnünk! Mindenki áradozott a helyről, hogy milyen tuti, meg hogy mennyire hóbiztos. Úgy beleéltük magunkat, hogy minden tökéletes lesz, és bizony nagyot koppantunk.
Asztalontáncolás? A fenti kocsmánál azt hiszem senki nem merte/nem akarta bevállalni, de az apartmanokban adtunk neki rendesen:) Nem is értem, hogy kaphatta vissza mindenki a kaucióját. Volt egy-két apartman, ahol már az első nap lemondtak róla:)
miley
12 élménybeszámolót írt
12
19 éve tag
2005.04.22. 18:09
Sziasztok!
Én is a "volkbandához" tartozom jeeeee!:) Te melyik elvetemült vagy a sok közül Tropi? Nem semmi egy hét volt mi? Több pálinkát ittam, mint az előző fél évben együtt véve! :)
Nálunk gyűlnek a pécsiek képei. Ha meglesz az összes, akkor rányomjuk egy DVDre, és eljuttatjuk Baffiának jó? Gyűjtögessetek ti is szorgalmasan!
Üdv. neked is Trubadur! Te is nagy csapattal voltál Risoulben? Örülünk, hogy maradandó élményt nyújthattunk neked:)
Legyen szép napotok!
Melinda
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.