Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

M.E.S.E által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (5)Időben csökkenő Időben csökkenő
M.E.S.E
5 élménybeszámolót írt
5
16 éve tag
2010.01.18. 19:19
Kedves Hóbarátok!
A rendező egyesület szeretné megköszönni, hogy ilyen nagy létszámban látogattak ki szombaton a Skiarénába és próbálták ki a különböző sportágakat. A sportágak képviselőitől kapott visszajelzések alapján valamint a látogatók véleménye alapján úgy érezzük, hogy sikerült egy hasznos és élvezhető rendezvényt kitalálni. Természetesen nekünk is van hova javulni, de mi szeretnénk a hibáinkból tanulni ezért minden építő jellegű kritikát szívesen fogadunk, és azokat megpróbáljuk a jövőben szem előtt tartani. Szeretnénk köszönetet mondani a Skiarénának, hogy helyszínt biztosított a rendezvénynek valamint a szponzoroknak, a szövetségek nagyon lelkes képviselőinek, a testnevelési egyetem önkénteseinek, valamint a Skiaréna régi és új látogatóinak a megértésért és türelemért. Azoknak pedig, akiket valamelyik sport közelebbről érdekel,de nem tudják merre induljanak el, segítünk felvenni a kapcsolatot a kiválasztott sportág képviselőjével.Érdeklődni: barbai.aron@gmail.com
Reméljük mindenkivel találkozunk a következő Snow Day-en!

Magyar Egyetemi Sí és Snowboard Egyesület

U.I.: Az eredményt és egy kis beszámolót hamarosan megjelentetünk. Az eredményeket egyébként már lehet látni a https://www.hefa.hu oldalon.
M.E.S.E
5 élménybeszámolót írt
5
16 éve tag
2008.01.14. 17:37
Mátra Kupa és Eplény Kupa a Nordica Bajnoka Címért

Hát megpróbáljuk, amit régen sokszor csináltak, de mostanában kiment a divatból!
Megpróbálunk versenyt rendezni Magyarországon, mégpedig Magyar Kupát. És ha már lúd legyen kövér, rögtön két helyszínen: Mátraszentistván és Eplény látja vendégül a Magyar Kupa mezőnyét. Egyelőre csak versenyzők indulhatnak, de a meghívás nem csak nekik szól, mindenkit szeretettel várunk, hogy megnézzen egy pár versenyzőt és ha jöttök, hozzátok a gyerekeiteket is, mert szeretnénk, ha minél többen kapnának kedvet a versenyzésre. Ez is a legnagyobb célunk ezekkel a versenyekkel, hogy egy kicsit bemutassuk a versenysísportot. Megpróbálunk minden jó versenyzőt elcsalogatni, bár sokan épp külföldön versenyeznek, de információink szerint a serdülő válogatott elindul a versenyen.
Január 12-én voltunk Mátraszentistvánon edzeni 11 versenyzővel és nagyon jó jeges pályán edzhettünk. Sajnos a hó nem sok, de arra nagyon vigyáznak a Sípark üzemeltetői. A nagy gond a meleggel lehet, mert sajnos épp most enyhe az időjárás, de bizakodunk, hogy meg tudjuk tartani a versenyt.
Január 13-án voltunk Eplényben szintén pályát tűzni és edzeni. Itt nagyon sok hó várt minket, de tényleg! Legalább 60 centi hó volt alattunk, a pálya tartott 7-menet után is. Kicsit kádasodott, mert itt is meleg volt, de azért ez még elviselhető egy magyar edzés esetében.

Üdvözlettel:
Barbai Áron és a Magyar Egyetemi Sí Egyesület
M.E.S.E
5 élménybeszámolót írt
5
16 éve tag
2008.01.07. 21:55
Elolvasva az elmult három oldal társalgását én csak annyit mondok: figyeljétek az eseményeket és 5-6 év múlva visszatérünk ezekre a témákra.....!
M.E.S.E
5 élménybeszámolót írt
5
16 éve tag
2008.01.07. 21:35
Nagyon remélem hogy a két Magyar versenyt sem felejtik el serdülöink és eljönnek ha már végre lesz! :)
Jan. 18 és 20.-án!
M.E.S.E
5 élménybeszámolót írt
5
16 éve tag
2007.11.24. 18:43
Dobor Úr a szövtség főtitkára és nem elnöke de igazábol mindegy mert a szövetségben tisztelet a kivételnek mindenki egy tálból csemegézik! És elfogadhatatlannak tartom hogy a Havazint és a szövetséget összemossák, vagy ha már össze akarják akkor ahoz talán egy-két szakembertől, síoktatóktól , versenyzőktől illetve edzőktől kérne kis tanácsot kérni. De mint itt már valaki emlitette nekünk ebbe nincs beleszólásunk akkor már annak próbálok örülni ha a versenyekről és versenyzökről néha bekerül valami a müsorba.
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.