Érdekes ez a Dobor Dezső ügy. Lehet, hogy jó lesz amit csinál, ezt még nem lehet tudni, csak engem elgondolkodtatott valami.
Ki az a Kaszó Klára, mit csinál ő a sísportban, milyen alapon, és ez kinek jó? Nem cinikusan kérdezem, hanem csak tudni szeretném!
Amit én tudok róla:
- Sí Szövetség alelnöke
- RTL Klub vezető jogásza
- Szepesi István (Fullsport SE elnök) felesége
- Havazin mentora
- Dobor Dezső főnöke, most már két helyen min.
- Szepesi Bertold (Fullsport SE üdvöske) édesanyja
- Szepesi Arnold (RTL Klub-Havazin operatőr szerűség, ex-síversenyző szerűség) édesanyja
- Innerkremms-i panzió tulajdonos
Ha megnézzük bármelyik adását a fent említett műsornak, akkor nem hallunk másról, mint Bertoldról az ifjú titánról, a Fullsport SE-ről, Innerkremms festői szépségéről stb. Ezek persze minden bizonnyal megállják a helyüket, de tényleg semmi más nem történik senkivel, sehol máshol? Kevés kivételtől eltekintve én ezt már családi házimozinak nevezném.
Sajnálom, hogy ez az egyetlen témába vágó műsorunk van, mert így nincs semmilyen versenyhelyzet minőségben, ill. szakmailag. Ezért jobbhíján nézzük (már ha) ezt az egyet, és örülünk, hogy havat látunk.
Van szerencsém ismerni Klárát, bár annyira nem, hogy a fenti kérdéseimre választ tudjak adni.
Aki esetleg több információval vagy más véleménnyel bír, kérem ossza meg velünk!
Mindannyiunk érdekében sok sikert kívánok Dobor Dezsőnek:
Gondone