h i r d e t é s

Csbeata által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Csbeata
1 élménybeszámolót írt
1
2 napja tag
2026.01.18. 10:08
Sziasztok
Tegnap voltunk. Jó lett volna, ha valaki igy leírta volna a tapasztalatát, akkor nem futunk bele pénzkidobásba. Hogyan is jutsz el oda. Ahogy elhagyod Felsőtárkányt, jobbra lesz az első parkoló. Már itt jobb ha megállsz, mert fentebb, nincs hely. Innen picit fel kell gyalogolni a felvonóhoz. Nem vészes. Ott tudsz bérelni sífelszerelést, de csak bot és léc, bukó, szemüveg nincs. Ez 60 lej. Majd vigyázz, főleg ha nem értesz románul. Az egész úgy néz ki, egy kurva hosszú felvonó, ami felvisz a tetejére, oda kocsival nem is lehet felmenni. Ott fent található a tanulópálya, ami külön fizetendő 40 lej/ óra, vagy 60 lej/2 óra. Ennek az árában használhatod a tanuló sípályát, a bobot. Ezért aki kezdő, semmilyen napi jegyet ne vegyen, csak a 30 lejes felvonó jegyet. A pályát kezdőknek semmi esetre se ajánlom, szerintem kemény pálya. Igaz több lehetőség van, de mind nehéz. A napi jegy, gyereknek 110 lej, felnőttnek 150 lej. Van 5 csúszás, meg 10 csúszás, jóval olcsóbban. Ez azért jó, mert ha egy 10 est veszel, nem biztos, hogy le tudod aznap használni, de másnap is használható. Viszont a hétvégei alkalmast nem tudod hétköznap lehasználni. Hétköznap és hétvége külön árak. Mivel olyan hosszú a pálya, hogy mire felérsz, meg leérsz, nem kisidő. Szóval, mivel csak a fiam és én sieltünk, a lányom és a férjem nem. Ezért így nézett volna ki, hogy ne bukjunk. A fiúnak 10 alkalmast, mert ő tud. Mivel én kezdő vagyok ezért 3 felvonó jegy és fent 3 x 60 lej, 2 órás jegy( a férjemnek, a lányomnak és nekem) a tanulópályára. Ott a férjem és a lányom bobozott volna, Még bobkilövő is van. Én meg gyakorolhattam volna a sielést is. Szóval mi sok pénzt veszítettünk, mert ez az infó nem volt meg. Viszont estére már eléggé fagyos lett a pálya. .
Amúgy gyönyörű az egész hely, fentre azért padokat kihelyeznék, mert gyönyörűen sütött a nap, de nem tudtunk sehova leülni. Lehet enni inni is. A tea nagyon finom volt 10 lej/2 dl, hod-dog 12 lej, de van étterem is.
IMG-1095.jpeg
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
INGYENES TANÁCSADÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE