Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

VCsaba által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (4)Időben csökkenő Időben csökkenő
VCsaba
4 élménybeszámolót írt
4
18 éve tag
Topik: Tále
2008.02.11. 10:35
Lehetet bankkártyával fizetni a jegyet. Pénztárnál egy papírra ráírja a pénztáros a fizetendő árat, a 10 méterre lévő étteremben lehúzzák a bankkártyát, mindkét bankkártya bizonylatot odaadják, vissza jegypénztárba, jegypénztáros aláíratja az egyik bizonylatot elveszi, másik mard nálad, és odaadja a kért jegyet. Negyed annyi idő volt, mint Chopok délen 9-10 óra között kivárni a jegypénztárnál a sort.
Nagyon kulturált, hangulatos hely, Tále. Őrzött, ingyenes parkoló pálya szélén - addig még meg nem telik meg - kezelt pályák, sorban állás elfogadható volt, valós információk honlapon ( https://www.tale.sk ). Szerencsére csodás napsütés volt, szombaton.
VCsaba
4 élménybeszámolót írt
4
18 éve tag
2008.02.08. 12:29
Csak jót tudok írni Limba-ról. Minden kérdésemre válaszolt, amire nem tudott azt tudatta. Üdülés végén e-mail-ben érdeklődött tapasztalataimról. Vendéglátók rettentő kedvesek voltak, minden kérésünket teljesítettek (más kaja, mint menüben, külön asztal, helyi ital kínálása, hólánc javítás) kérés nélkül külön szobát kaptunk, gyerekünk egyedül volt egy három ágyásban - ami egyébként hármunknak járt volna - feleségemmel meg egy kétágyasban voltunk. Termesztésen nem kért többet pénzt, mint, ami Limba Voucherén szerepelt.
VCsaba
4 élménybeszámolót írt
4
18 éve tag
Topik: Tále
2008.02.08. 12:08
Kedves, Osha!
Köszi az infókat és a képet. Pedig holnap megyünk, de erre lehet számítani. Ha közel van és olcsó általában sokat kell sorbanállni. Ha süt a nap, mint most Mo-on még elviselhető, de akkor mégtöbben lesznek. Üdv. Csaba
VCsaba
4 élménybeszámolót írt
4
18 éve tag
Topik: Tále
2008.02.08. 08:53
Kedves, csúszkáló fórumozok!

Tálén volt valaki mostanában? Egy napra egy teljesen kezdővel (0 sízés) ajánlott? Kártyával lehet-e fizetni a napi jegyért, illetve az étteremben a fogyasztást? Köszi. Csaba

KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.