Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

hunorko által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
hunorko
2 élménybeszámolót írt
2
13 éve tag
2010.12.04. 16:06
2010 első napján síeltem először itt és annyira megtetszett, hogy még februárban visszamentünk 5 napra barátokkal. Az almhüttendorf melleti kanyar felett laktunk egy aranyos házikóban. Viszontagságos módon haza lehetett síelni de reggel a síbusszal mentünk 400m-t.
Haladóknak a 21-35 pálya kombót javaslom, bár az egyedüli igazán nehéz szakasz az a 21-es buckás része, a 35-ben a meredekségen kívül nincs semmi nehézség.
Bár nincs sok pálya, az az érzésem hogy nagy síterepen vagyok. A sífutó pálya nagyon szép, a tó-taxi nagy ötlet és a Nocky Flitzer pedig iszonyat jó szórakozás:
Kattints a képre a videó megtekintéséhez:

Mindenkinek javaslom a kipróbálását
hunorko
2 élménybeszámolót írt
2
13 éve tag
2010.12.04. 15:16
BKK nagy előnye számomra az, hogy a szokásos jó minőségű pályák mellett szerintem igazán kiemelkedő fürdőkkel rendelkezik. Ha valaki nem tud vagy nem akar egésznap síelni, helyette jót pancsizhat a pálya aljában lévő fürdőben. és olyankor nincsenek sokan. Az én programom BKK-n az alábbi szokott lenni: reggel korán indulás 5-6 jó erős ereszkedés aztán irány a fürdő és mire a többiek beérnek már meg is vagyok száradva :)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.