Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

fabrizio által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (4)Időben csökkenő Időben csökkenő
fabrizio
4 élménybeszámolót írt
4
10 éve tag
2024.11.19. 18:07
Szia!

Megtennèd, hogy bejelolsz Facebookon, Làzàr Norbert nèven megtalálsz. Egy piros nyakkendős öltönyös kezdőkèpem van fent.

Több dolog és kérdés is felmerült bennem, de itt nem tudok normálisan kommunikálni.

Előre is köszönöm!
Előzmény: (Abelesz04 221647)
fabrizio
4 élménybeszámolót írt
4
10 éve tag
2024.11.10. 18:48
Szia!Sajnos a január 25-ei út pont amiatt targytalan, mert nem tudtam 4 főt össze szedni időben és igy már a 4 fős szállás árak is elfogytak, csak 6 fősek vannak, melyeket még nehezebb betölteni. Köszönöm, hogy írtál, remélem mással eljutsz erre a szerepre, mert szuper hely, nem összehasonlítható a Szlovákiai siterepekkel, de még az ausztriaiakkal sem.
Előzmény: (Gerslii01 221576)
fabrizio
4 élménybeszámolót írt
4
10 éve tag
2024.11.01. 18:42
Sziasztok!

Sürgősen keresek 2-4 fő utitarsat a tárgyban megjelöltek szerint. Amennyiben nem találok 1 héten belül, akkor en tarsulok be másokhoz márciusi időpontban (ezert lenne sürgős a döntés, mert nekem a január 25-tol lenne ideálisabb, mint márciusban). Tavaly addig otleteltem, hogy lemaradtam minden szallasrol és buszról (vèlemènyem szerint busszal sok szempontból kényelmesebb, autóval mar nem indulok el Franciaországba) . Többször voltam már AlpeDhuez siterepen, itt minden tudás szintnek megfelelő pályát megtalálhatunk. Értelmes, normális, vidám családapa vagyok (mozogva szeretnék pihenni, az egyik barátom jönne meg velem, a 6 éves kisfiammal és a feleségemmel közelebb, más időpontban utazunk). Kérem, hasonlóan csak normális emberek keressenek (aki érti mire cèlzok, az bátran és gyorsan írjon). A szállások 415-495 euró áron megtalálhatóak, 7 éjszaka autóbusszal, 6 napos siberlettel.
fabrizio
4 élménybeszámolót írt
4
10 éve tag
2022.01.06. 21:33
Szia Taormina!

Láttam az útitárskereso fórumon,hogy csatlakozni szerettél volna egy társasághoz síelni.

Mi január 21 (esti busz indulás) és január 30 (hajnali pesti busz érkezessel) utazunk 2-3 fővel Franciaországba Isola 2000 siterepre. Én például repülővel utazom,de az 50 fős buszon is van még hely utastarsaknak.

Az oltás szabályozás miatt kiesett 1 barátunk,nem jöhet a 2szputnyik és 1 Jansen oltással,helyére keresünk valakit.
Írj,ha érdekelhet esetleg!
Várom akár nemleges válaszod is sürgősen:)

Tisztelettel:

Lázár Norbert
Előzmény: (Taormina 213691)
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.