Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

pemet által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (4)Időben csökkenő Időben csökkenő
pemet
4 élménybeszámolót írt
4
13 éve tag
Topik: Rogla
2011.02.16. 10:17
Köszi mindenkinek a segítseget! Sikerült hazahozatni a sílécet, hála Nektek!
Mindenkinek jó síelést!
pemet
4 élménybeszámolót írt
4
13 éve tag
2011.02.14. 13:34
Van élelmiszer bolt a hegyen is, a Hotel Planja-tól jobbra lent.
Előzmény: (Pulmy 107526)
pemet
4 élménybeszámolót írt
4
13 éve tag
2011.02.14. 13:31
Most pedig egy kérés a Roglára indulókhoz.
Itthon vettük észre, hogy kislányom sílécét ott hagytuk a sípályán. Néhány telefonálás után kiderült megtalálták.
Ha valaki Keszthely, Sárvár vagy Győr környékéről megy Roglára,és haza tudná hozni a léceket, az kérem írjon nekem!

pemetKUKACfreemail.hu

Köszönöm
pemet
4 élménybeszámolót írt
4
13 éve tag
2011.02.14. 13:22
Kedves Síelők!
Tegnap érkeztünk haza Roglaról, nagyon szuperul éreztük magunkat a Hotel Planjaban. A síterepet elsősorban csalaádosoknak ajánlom, sok lankás jól karbantartott pálya miatt. A snowboard Fun Parkot szintén jól megépítették és jól karban tartják ezért a deszkások is élvezni fogják a helyet.
Morzsa82 kérdésére a Planja-Jasa kamera a "fő"leghosszabb pálya középső része ez ennek a könnyű pályának a legmeredekebb része, innen indul jobbra es balra egy-egy csákányos lift kicsit meredekebb rövidebb piros pályákra. A köv. webkamera ugyanugy ennek a pályának (Planja-Jasa) a váge ahonnan indul az egyetlen ülős lift. Itt van a váge Fun Park-nak is.
A Hotel tényleg pálya szállás, és felújított szobák is kellemesek. Az ételek átlagosak. Van úszómedence is, bár hiányoltam a kiadós síelés utáni forró fürdőt (csak kettő kicsi Jacuzzi féleség van), viszont a szauna-világ mindenért kárpótolt.

Remélem segítettem
Pemet
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.