Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

whitefall által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (5)Időben csökkenő Időben csökkenő
whitefall
5 élménybeszámolót írt
5
13 éve tag
2011.02.08. 11:10
hát én csak nyáron voltam eddig Sopronban, általában a VOLT alatt és sátras megoldást toltunk, de úgy hallottam vannak egész jó szállások arrafelé, csak már mind beteltek, amikor későn akartunk okosak meg kényelmesek lenni.
azt tudom, hogy az egyik legnagyobb a Lővér szálló, az közel van a strandhoz...bár ez télen nem túl nagy szempont bár van egy fedett kupolás része is.
Előzmény: (Potya 108668)
whitefall
5 élménybeszámolót írt
5
13 éve tag
2011.02.08. 10:07
na ha már itt tartunk akkor a vendégszeretet se a sógoroknál se franciahonban nem elsőrangú, ha rólunk van szó...bár kíváncsi vagyok más lesz-e így hogy kiskirályok vagyunk Európában:)
lehet lesz majd huszárkabátos hóember.
Előzmény: (Potya 108652)
whitefall
5 élménybeszámolót írt
5
13 éve tag
2011.02.07. 14:40
most tényleg szerinted egy országot reklámoznék mert megemlítettem szlovénia mellett az osztrákokat!?:)
Én csak ki akarok ruccanni egy hosszabb hétvégére síelni a szomszédokhoz. Arra nincs időm,hogy Franciaországba menjek. A munkahelyemen túl komolyan veszik a szabikat...tényleg nagyon komolyan. Emiatt maradtak a gyorsan megjárható szomszédok a lehető legtöbb síelési idő eltöltéssel.
Előzmény: (Vid 108510)
whitefall
5 élménybeszámolót írt
5
13 éve tag
2011.02.07. 12:50
Nem francia lejtőkre gondoltam hanem mondjuk szlovén,osztrák. Sajnos máshonnan is hallottam,hogy Franciaországban most nagyon nem jó a helyzet. Meg nekem valójában az nem szimpatikus a franciákban,hogy a fene nagy büszkeségük miatt nem képesek angolul beszélni...emiatt a kommunikáció nagyon meg van mérgezve.
Szóval én a szomszédba szeretnék átmenni egy kis lejtő szántásra:)
Előzmény: (Vid 108467)
whitefall
5 élménybeszámolót írt
5
13 éve tag
2011.02.07. 10:06
Nagyon remélem, hogy a környező lejtőkön jó állapotok uralkodnak. De nekem elég a kielégítő állapot is! Még kérdés,hogy hova is megyünk síelni de ez függ a pénzbéli vonzatától és egyéb szempontoktól.
Na meg az időjárástól!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.