Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

P.Dénes által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
P.Dénes
3 élménybeszámolót írt
3
13 éve tag
2011.02.02. 11:52
Kedves Étoile (aki szintén pár napja regisztrált) és mindenki!
Kérlek benneteket,hogy tartsátok ti is tiszteletben az én véleményemet, amivel - a hozzászólásokból úgy tűnik - nagyon nem vagyok egyedül. Igenis szeretném figyelmeztetni a Puy-be utazó magyarokat az ottani és az Intersí-s veszélyekre. Bárcsak engem is figyelmeztettek volna! Ha egy vevő, megrendelő stb. elégedetlen, akkor sokkal inkább rászánja magát az írásra, mintha minden rendben van. ld. panaszkönyvek. Ez így a normális. Én évek óta járok Franciaországba és minden a legnagyobb rendben volt. Kétségtelen, hogy erről nem számoltam be. Mi mindenhol jól éreztük magunkat. Ez a pár hülyegyerek kiverte a biztosítékot. Ez tény. És még a pofánkba is röhögtek. Ez is tény. Én csak elmondom és az infóval mindenki azt kezd, amit akar.
P.Dénes
3 élménybeszámolót írt
3
13 éve tag
2011.01.27. 10:56
Szerintem felesleges ezt ragozni. A Naturelle-es csapat nagyon gáz és ennyi. Szép nagy ívben kerülni kell őket. Olyannyira, hogy azt hiszem, velük együtt egész Puy St. Vincent-t, mert egyszerűen nem tudok nem arra gondolni, hogy az ő magatartásuk alapján kezelik az összes odaérkező magyart és ez tükröződik MINDENBEN. Ld. pályák állapota, felvonók nem takarítása, jelölések hiányossága stb. Pedig Puy nagyon hangulatos kis kompakt hely lehetne. Kár érte.
P.Dénes
3 élménybeszámolót írt
3
13 éve tag
2011.01.16. 12:42
Sziasztok!
Tegnap jöttünk haza Puy-ből. Több embernek tettem ígéretet, hogy írok a fórumra, mert reményeink szerint az infó így jut el leginkább azokhoz, akiket érinthet. Megpróbálok tömör lenni, de ha kérdésetek lenne, szívesen válaszolok hosszabban is.
Tehát a lényeg: óvakodjatok Puy-től, de leginkább az ott állomásozó magyaroktól. Van egy kb. 5-6 fős hamisítatlan kőbunkó brigád, akik a kis alagút utáni pizzériában székelnek, valamilyen közelről meg nem határozott kapcsolatban állnak az Intersí-vel így a velük szerződő egyéb irodákkal is és nyúlják a magyarokat a legszemérmetlenebb módon és a legócskább trükkökkel. (Példa: gyere haver, amíg várakoztok a szobára, addig meghívunk egy italra. Ja és akkor 3 pohár valami 8 azaz nyolc euró és akkor azt ugye fizesd már ki!) A feladatuk valami olyasmi lenne, hogy segítség az Intersí-vel utazókat, de szinte nevetséges, hogy mennyire nem csinálnak SEMMIT. Ja és franciául egyedül a pincér beszél valami minimálisat,hogy egy pizza, meg két pizza és csak nekem 10-szer mondta, hogy én kérem szépen csak az éttermet üzemeltetem. A többiek (Zolika, Petike) angolul gügyögnek valamit, de valóban nagyon minimálisat. Szem- és fültanúja voltam egy jelenetnek, ahol a szintén mini angoltudással magyarázó helyi francia rendőrrel próbáltak kommunikálni. Tiszta kabaré!
Ahol eddig jártunk Franciaországban sehol nem voltak "telepített" magyarok és minden a legolajozottabban ment. Itt, Puy-ben rettentő szánalmas a történet: ez a pár hülye gyerek befészkelte magát, alaposan lejáratnak bennünket és ezért a franciák viselkedése egyértelműen ellenséges velünk szemben. EZ A HATÁS JÓL ÉREZHETŐ AZ ÖSSZES SZOLGÁLTATÁS SZÍNVONALÁN, amit eddig SEHOL sem tapasztaltunk. Szóval soha többé Intersí, soha többé Puy St. Vincent.
Foglalj szállást a legjobb síterepeken!
KERESÉS
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.