Sziasztok
Remélem ezzel a hozzászólásommal segíthetek azoknak akik most keresnek szállást Annabergben.Választásunk azért erre a hotelre esett,mert wellness részleggel is rendelkezik.Gyerekekkel voltunk és úgy gondoltuk,a kimerítő síelés után ejtőzhetünk egy kicsit a szaunában illetve fürdőzhetünk egyet.A szállás honlapján pezsgőfürdő,gőzkabin,infrakabin és egy medence is szerepel mint plusz szolgáltatás.Megérkeztünk délután négy órakkor és a recepción kb fél órán keresztűl egy lélekkel sem találkoztunk.Nem kevés várakozás után előkerült egy hölgy aki arra kért bennünket,hogy foglaljunk helyet a bárban,mert takarítják a szobákat és ez legalább 40 percig is eltarthat.Kedvesek voltak mert itallal kínáltak bennünket természetesen a ház ajándéka amiért várakoznunk kellett.Ekkor még nem értettem,hogy egy magyar házaspár(menetben hazafelé) mikor megtudta,hogy akkor érkeztünk miért mondta nekünk azt,hogy őszinte részvétük és kitartás hamar eltelik az itt töltött idő.Nem sokkal ezután már kezdtük sejteni.Este nyolc órakkor a szoba előtt álltunk arra várva,hogy bejussunk a szobánkba,mert már alig láttunk a fáradságtól,de a takarítónők sehol a szoba tárva nyitva és az előttünk távozó vendégek levetett ágyneműje még az ágyon volt.Ekkor már nagyon idegesek voltunk mert a gyerekek már nagyon fáradtak voltak.Ismét lesétáltam a recepcióra,de megint senkit nem találtam ott.Mint később kiderült ez a hotel egy lengyel család tulajdonában áll kb 5 fő és a recepciós felszolgál és takarít is egyben,de csak miután megfőzte a vacsorát.Szóval vicc az egész.Ekkor gondoltuk először,hogy talán másik hotelbe kellene cuccolnunk.Kilenckor jutottunk be a szobába jelzem már délután négykor a hotelben voltunk,nem kaptunk törölközőt és köntöst sem ezért ismét recepció+félóra várakozás= három törölköző és kettő köntös (hatan voltunk)!!!!!!Azt a választ kaptuk nincs több!!!Az öt nap alatt kétszer találkoztunk a recepcióssal és még kevesebbet az éttermi kiszolgálókkal,mert ugyanis az náluk nincs!!A szakács terített és hordta ki a szilveszterről maradt újra feldolgozott ételeket.Esténkét annyira nem volt mit enni,hogy sokan felöltöztek és átmentek egy másik hotel éttermébe vacsorázni.Személyzet sem volt akitől kérhettünk volna például szalvétát vagy citromot a reggeli teához.A szakács egyébként egy magyar fiú és az egyetlen értelmes ember az egész épületben.Kétszer ettünk "jót" az öt nap alatt!! Reggel ugyanaz a látvány fogadott bennünket,sehol a személyzet a recepciósnak se híre se hamva,de azért vártunk rá mert hallottuk az előttünk megszállt magyaroktól,ha kérünk igazolást a hoteltől,hogy náluk vagyunk megszállva akkor a síbérletből jár 10 % kedvezmény ami nálunk 40 eurot jelentett volna!!!Ehelyett kaptunk egy fecnit pecséttel amit amikor átadtam a pénztárosnak a kasszánál kiröhögött és azt mondta ilyet még nem látott és nem tudja elfogadni.Ismét kész voltunk,de annyira élvezni akartuk az ott létet,hogy mit számít 40 euro fő hogy itt lehetünk ÉLVEZZÜK!!!!Ha valaki készülne ebbe a hotelbe megszállni ne tegye!!!!És még nem is írtam,hogy a wellness részleg??!!! katasztrófa,mert a szauna két személyes amiben minden este hatan ültek legalább és a medence vize nem volt több 20 fokosnál se a gőzkabin se az infrakabin és még a pezsgőfürdő sem működött.Jelzem ezért a plusz szolgáltatásokért választottuk ezt a hotelt és került 400 euróval többe mint bármelyik másik hotel.Katasztrófa volt ez a négy éjszaka amit ebben a hotelben kellett eltöltenünk és ekkorra értettük meg igazán miért is nyílvánították őszinte részvétüket az előttünk távozók.Sajnálom ha túl hosszúra sikeredett a panaszáradatom,de ha tudnátok,hogy ez még csak a negyede mindannak ami velünk történt!!!Csak,hogy pozítivumot is írjak,nagyon szuper a pályarendszer és eme kellemetlen helyzetet feledtette velünk a gyönyörű környezet!!
Üdv:Ildikó