Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

harm által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
harm
2 élménybeszámolót írt
2
14 éve tag
2010.01.29. 19:28
folytatás:A hátamon tömött hátizsák a két kezemben háromfelé a felszerelés az osztrák nyomja ránk a biztonsági korlátot nem törődve vele hogy a felszerelést tartó kezeimtől nem lehet lecsukni, s a lift már visz is a szakadék felé.Nem tudom én sem a korlátot igazítani,nincs mivel! Az evolúció hátránya :a lábaimmal már nem tudok fogni/a "sógor" még biztos tud/.
Lecsúsztam a liftről ,ordítottam hogy állítsa meg,de a kislányom a liftben biztonsági korlát nélkül már a védőhálón túl lengedezett.SZÖRNYŰ volt! VESZÉLYBEN VOLT A GYEREKEM ÉLETE!
A pályatulajdonos az esetről értesülve meghívta a családomat ingyenebédre -amit természetesen nem fogadtunk el.Én a biztonságot várom el!/a liftkezelőtől is!/ Másnap a szerelésünket az addig bevált módon külön lifteztették le.Az előttünk lévő két lánynak viszont a kezébe nyomták az Övékét.Csimpaszkodjanak??!
harm
2 élménybeszámolót írt
2
14 éve tag
2010.01.29. 18:35
2010.01.26. Már a negyedik sítúránk a Dreilanderecki sípályákra. 2007-ben - az akkor 13 éves nagylányommal - itt tanultunk meg síelni. Azóta minden évben családunk egy újabb tagja szerette meg itt a havas sportot. A Dreilandereck eddig tökéletes családi síterepnek tűnt - abszolút kezdőknek a lapos bébipálya, kicsit magabiztosabbaknak, besíelőknek, lazítani 6 kék pálya különböző tájolásban, s hogy addig a tapasztaltabbak se unatkozzanak, ott a 4 km-es piros pálya -megbízható, többnyire udvarias, szolgálatkész személyzettel. Nekem - mint minden szülőnek - gyermekeim biztonsága, épsége, egészsége a legfontosabb, személyes tapasztalatom volt, hogy ez a pályarendszer biztonságos, tehát ha sítúra az úticél nem volt kérdés.
Ezt a hamis biztonságérzetet 1 perc alatt eloszlatta egy hosszúnyakú osztrák felvonókezelő!!
9 éves kezdő lánykámmal az ülőlifttel akartunk távozni a hegyről amikor a kezelő - az addigi gyakorlattól eltérően - visszanyomta kezembe a 4 lécet, 4 botot mondván vigyem.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.