Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

noemi975 által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (4)Időben csökkenő Időben csökkenő
noemi975
4 élménybeszámolót írt
4
13 éve tag
2011.02.10. 11:21
Sziasztok!

Kedden este értünk haza Lackenhofból. A BS Ötscher-ben szálltunk meg. Nagyon jól éreztük magunkat, mindenkinek csak ajánlani tudom. A személyzet magyar, mindenben segítenek.
Érkezéskor még nem volt kész a szobánk (12-kor érkeztünk és 14 órától lehet átvenni a szobákat, de ezt tudtuk), a sítárolóban kényelmesen át tudtunk öltözni, aztán irány a pálya. A hotelben fizettük ki a síbérletet, így kaptunk 5 % kedvezményt, majd a bérleteket a sípályán vehettük át egy papír ellenében.
A hotel a felvonótól kb 1,8 km, így autóval gurultunk oda, mert felszerelésben kissé kényelmetlen lenne ennyit gyalogolni.
Kifejezetten meleg, napos idő volt kb 12-15 fok, de a pályák minősége még délután is kifogástalan volt.
Mivel én most tanultam snowboardozni, a kék pályákat próbáltuk ki a Kleiner Ötscheren. A 7-es és 8-as pálya találkozásánál üldögéltünk legtöbbet a hüttében, illetve előtte, mivel ragyogó napsütés volt, mindenki kint napozott. A felvonóknál kisebb sorban állás csak a reggeli órákban (9-10 óra között) alakult ki, egyébként nagyon gyorsan lehetett haladni.
A hotelben sportolás után szuper a szauna és a medence is. A reggeli kifejezetten bőséges, virsli, sült kolbász, rántotta, bundáskenyér stb. Vacsorára a levest az asztalnál szolgálják fel, majd kétféle második fogásból lehet választani, ez már szabad szedéses. Desszert is volt, különböző sütemények.
noemi975
4 élménybeszámolót írt
4
13 éve tag
2011.01.28. 10:23
Szia! Éppen ez a kisfilm döbbentett rá, hogy nem pályaszállás. Ezután kezdtem érdeklődni. Na mindegy, hamarosan minden kiderül. A síelési naptárban láttam, hogy éppen egy időben leszünk a terepen!
noemi975
4 élménybeszámolót írt
4
13 éve tag
2011.01.23. 19:52
Köszönöm szépen a válaszokat! Igazából az sem tragédia, ha autóval kell lemennünk a pályáig, csak akkor majd kevesebb forralt bort ihatunk!
Előzmény: (tonics 104940)
noemi975
4 élménybeszámolót írt
4
13 éve tag
2011.01.19. 14:59
Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni. A férjemmel néhány napra megyünk február elején snowboardozni Lackenhofba, ajánlatot kértünk és kaptunk a Sporthoteltől és a BS-Ötscher Hoteltől is. A sporthotelben már jártunk 2 éve, teljesen elégedettek voltunk a szolgáltatásaikkal. Azt szeretném megtudni, hogy mekkora távolságra van a felvonóktól a BS-Ötscher Hotel, mert ez nem igazán derül ki a honlapjáról. A sporthotelnél nagyon kényelmes volt, hogy nem kellett autózni, hanem odasétáltunk a felvonóhoz.
előre is köszi, ha valaki válaszol.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.