Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

peetsi által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (4)Időben csökkenő Időben csökkenő
peetsi
5 élménybeszámolót írt
5
14 éve tag
Topik: Obertauern
2016.12.15. 09:37
Ja, azt hittem van valami friss cm adatod. 60cm 11.23-a óta a hójelentés szerint, de hétfőn volt vmennyi hóesés, azt hittem felvidítasz... :-)
Előzmény: (hópasi 191059)
peetsi
5 élménybeszámolót írt
5
14 éve tag
Topik: Obertauern
2016.12.14. 15:26
Mennyi?
Előzmény: (hópasi 190952)
peetsi
5 élménybeszámolót írt
5
14 éve tag
Topik: Rauris
2011.01.07. 10:21
Sziasztok!

A szilveszteri turnusban töltöttünk itt egy hetet. Szállásunk a pálya tövében volt az un. Schönblick üdülőfaluban. 2008-ban építették, hatalmas beruházás volt, első osztályú, csak ajánlani tudom mindenkinek. A központi főépületben medence, jakuzzi, bár található (ingyen használható), a házikók alatt pedig egy hatalmas mélygarázs. A pály 2perc sétára van. A sípályákra egy kabinos felvonóval lehet feljutni, aminek az első középállomásáról fekete pálya vezet vissza a völgybe. Így aki nem profi az délután bizony felvonóval kényszerül visszaereszkedni Raurisba. A középállomás és végállomás között egy laza kéken lehet csúszni. Ennek a felvonónak a végállomásától egy 200m-t kell visszacsúszni a csúcsra vezető kabinosig. Az igazi élmény a csúcstól leereszkedni Raurisba.
Egy botozós összekötővel lehet a középállomástól átcsúszni a pályarendszer másik felére ahol egy rémlassú 2 üléses és egy iszonyat hosszú csákányos felvonó vár minket. Ezért cserébe viszont még délután is találtam ratrakos részeket. Egyik nap átugrottunk Zell am See-be, na ott lehetett megérezni mi is az amikor sokan vannak egy pályán, gyakorlatilag délre jutottunk fel a Schmittenhöhére. Másnap Rauris már más fényben tündökölt számunkra és tudtuk értékelni a két nappal ezelőtt még oly soknak tűnő embert. Ámítani nem szabad magunkat délutánra itt is huplisak a pályák ünnepekkor. Szilveszterkor nem megyek többet síelni...:-)
peetsi
5 élménybeszámolót írt
5
14 éve tag
2009.12.20. 21:44
Sziasztok!

Itt szilvezterezek én is!
Saalfeldenben leszek, hogy a legegyszerűbb elérni onnan a pályákat?
Saalfeldenből-Leogangba megy síbusz a szállás elől, de ha jól láttam a térképet akkor onnan át kell csúszkálni-liftezni (kb 6 lift) a saalbach-hinterglemmi pályákra. Ez nem túl hosszú idő?
Mit javasoltok?
Köszi!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.