Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

peetsi által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (4)Időben csökkenő Időben csökkenő
peetsi
5 élménybeszámolót írt
5
14 éve tag
Topik: Obertauern
2016.12.15. 09:37
Ja, azt hittem van valami friss cm adatod. 60cm 11.23-a óta a hójelentés szerint, de hétfőn volt vmennyi hóesés, azt hittem felvidítasz... :-)
Előzmény: (hópasi 191059)
peetsi
5 élménybeszámolót írt
5
14 éve tag
Topik: Obertauern
2016.12.14. 15:26
Mennyi?
Előzmény: (hópasi 190952)
peetsi
5 élménybeszámolót írt
5
14 éve tag
Topik: Rauris
2011.01.07. 10:21
Sziasztok!

A szilveszteri turnusban töltöttünk itt egy hetet. Szállásunk a pálya tövében volt az un. Schönblick üdülőfaluban. 2008-ban építették, hatalmas beruházás volt, első osztályú, csak ajánlani tudom mindenkinek. A központi főépületben medence, jakuzzi, bár található (ingyen használható), a házikók alatt pedig egy hatalmas mélygarázs. A pály 2perc sétára van. A sípályákra egy kabinos felvonóval lehet feljutni, aminek az első középállomásáról fekete pálya vezet vissza a völgybe. Így aki nem profi az délután bizony felvonóval kényszerül visszaereszkedni Raurisba. A középállomás és végállomás között egy laza kéken lehet csúszni. Ennek a felvonónak a végállomásától egy 200m-t kell visszacsúszni a csúcsra vezető kabinosig. Az igazi élmény a csúcstól leereszkedni Raurisba.
Egy botozós összekötővel lehet a középállomástól átcsúszni a pályarendszer másik felére ahol egy rémlassú 2 üléses és egy iszonyat hosszú csákányos felvonó vár minket. Ezért cserébe viszont még délután is találtam ratrakos részeket. Egyik nap átugrottunk Zell am See-be, na ott lehetett megérezni mi is az amikor sokan vannak egy pályán, gyakorlatilag délre jutottunk fel a Schmittenhöhére. Másnap Rauris már más fényben tündökölt számunkra és tudtuk értékelni a két nappal ezelőtt még oly soknak tűnő embert. Ámítani nem szabad magunkat délutánra itt is huplisak a pályák ünnepekkor. Szilveszterkor nem megyek többet síelni...:-)
peetsi
5 élménybeszámolót írt
5
14 éve tag
2009.12.20. 21:44
Sziasztok!

Itt szilvezterezek én is!
Saalfeldenben leszek, hogy a legegyszerűbb elérni onnan a pályákat?
Saalfeldenből-Leogangba megy síbusz a szállás elől, de ha jól láttam a térképet akkor onnan át kell csúszkálni-liftezni (kb 6 lift) a saalbach-hinterglemmi pályákra. Ez nem túl hosszú idő?
Mit javasoltok?
Köszi!
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.