Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

djcoma által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (8)Időben csökkenő Időben csökkenő
djcoma
8 élménybeszámolót írt
8
14 éve tag
2010.02.22. 03:43
Biztos nem akkor mentünk haza, max nekem az volt az utolsó nap. Én utazás napján soha nem síelek, nehogy valami gond legyen és ne legyen aki hazaviszi a társaságot. Akkor valószínűleg az erotikus activity-ről beszélgettünk ;) Hát abba bele lehetett pirulni ;)
Előzmény: (csabor 85510)
djcoma
8 élménybeszámolót írt
8
14 éve tag
2010.02.21. 00:12
Ajj ajj... ez a kellemetlenebb azt hiszem :)

Nem tudom, hogy pontosan melyik nap volt amikor találkoztunk, de valószínű, hogy az előtte való este nem volt gyenge, mert egyik sem volt az :)
Előzmény: (csabor 85240)
djcoma
8 élménybeszámolót írt
8
14 éve tag
2010.02.18. 20:31
Tudtam, hogy már láttalak valahol, de akkor már megvan. Te szorultál be még mellénk a felvonóba. A "tudod, már miért voltam olyan" akkor a tériszonyra vagy a sörözésre gondolsz? :)
Előzmény: (csabor 85116)
djcoma
8 élménybeszámolót írt
8
14 éve tag
2010.02.17. 22:05
Köszi!

Legközelebb lehet, hogy igénybe vesszük :)
Előzmény: (Szab 84871)
djcoma
8 élménybeszámolót írt
8
14 éve tag
2010.02.17. 03:45
Valahol egyetértek néhányakkal, hogy nem feltétlenül jó így ez a rendszer, de próbáljunk egy kicsit higgadt fejjel, nem csak a saját !rövid távú" érdekeinkre gondolni.

Egy kis számtan az egyszerűség kedvéért kerek számokkal, de arányaiban stimmelni fog.

Egy napos jegy ára legyen 30 Euro

A három naps ezáltal 90 kellene, hogy legyen de csak 87
Így egy napra 29 Euro-ra jön ki

Egy hétre 210 nek kellene lenni, de csak 175
Így egy napra 25 Euro

Egy szezonbérletnek (3 hónap) 2700-nak kellene lennie, de csak 450
Így egy napra 5 Euro-ra jön ki

Ennek fényében, mindenki szezonbérletet venne és a 3 napos síelése végén visszaváltaná vagy továbbadná és akkor 15 euróért síelt. Csak azt ne felejtsük el, hogy akkor lehet, hogy jövőre nem lenne, hova menni síelni.

Próbáljunk egy kicsit felülemelkedni a saját !rövid távú! céljainkon és lássuk be, hogy a szabályokkal nem feltétlenül mindet akarnak "szivatni"

Más kérdés, hogy a kisgyermekeseket valóban érintheti ez a dolog, de én ennek más megoldását látom. Szervezkedjetek már egy kicsit a saját érdeketekben. Fogalmazzatok meg valami szép és jól mutató papírt, hogy ez így nem jó és örülnétek, ha ez máshogyan lenne (ne fenyegtőzzetek, mert azt a labancok aztán nagyon nem szeretik) hanem udvariasan. Nekem ugyan nincs még gyermekem, de ha összehoztok egy ilyet biz isten én is aláírom.
djcoma
8 élménybeszámolót írt
8
14 éve tag
2010.02.17. 02:55
Idei kreischbergi "nyaralásunkról" már bővebben is írtam, de végre sikerült megvágni azt a két elmebeteg videót amit ott készítettünk:

Dino Park:
Kattints a képre a videó megtekintéséhez:


Általános őrültködés:
Kattints a képre a videó megtekintéséhez:
djcoma
8 élménybeszámolót írt
8
14 éve tag
2010.02.17. 02:39
Lackoo:

Néd meg előző hozzászólásom (kicsit hosszú) szállás részét. Szerintem nagyon jó volt.
Előzmény: (Lackoo 84862)
djcoma
8 élménybeszámolót írt
8
14 éve tag
2010.02.13. 03:48
Mi szerdán éjjel értünk haza 4 + két fél napos lassan hagyományosnak mondható Kreischberg-i túránkról. Igaz, hogy én idén megtudhattam milyen egy bordarepedés, de ennek ellenére nagyon jól éreztük magunkat.

Szállás:
Mi nyolcan mentünk és a Ferien Hotel-ben szálltunk meg egy nagy (4 szoba + 3 fürdő + közösségi tér) apartmanban. (korábban a Mayer apartmanházban voltunk ami az elvárásainknak megfelelt, olcsóbb is volt, de sajnos nincs normál méretű közösségi tér 8 embernek)
A szálló Mühlbacher családé akik Kreischberg "fő mágnásai" ;)
Van egy Síruházat üzletük a pálya alján és egy a főtéren valamint ez a szálló.
Az ottlétért február 6-10-ig 1054 Eurót fizettünk. A hotelben van melegített uszoda (azért ne egy Harkányt képzeljünk el) illetve szauna és gőzkabin is. Mi magunknak főztünk (többen is a konyha ördögei vagyunk), de volt lehetőség az étteremben étkezésre is. A hallban az internet mániások ingyen wifit is találhatnak. A szállás nem túl modern, de kényelmes és igyekeznek minden igényt kielégíteni. (bármit kértünk álltak rendelkezésre)

Pálya:
Ez a pályarendszer imádni való. Itt tanultam meg síelni és igaz, hogy ezen kívül csak Tarvisio-ban és Mariazell-en jártam, a szívem mindig ide húz vissza. A legegyszerűbb pályáktól kezdve mindenki megtalálhatja a kedvére valót és most talán néhány olyan információt is tudok nyújtani, amire lehet, hogy néhányan kíváncsiak, de nem merték eddig megkérdezni. Ez olvasható a következő pontban.

Tériszonyosoknak:
Ez a hely a tériszonyosok paradicsoma! Nekem rettenetes tériszonyom van, ezért bár a tudásom megengedné, de max gyengébb piros pályákon síelek. A fő problémám azonban általában a felvonókkal akad. Kreischbergben egy percig sem kellett félnem. A völgyből induló kabinos felvonó biztonságot áraszt, pánikmentes. A felső állomásról csákányos felvonók indulnak, ami ugye a tériszonyosoknak a második legkényelmesebb, de a legnagyobb biztonságérzettel kecsegtető. Teljes biztonságérzettel juthatunk fel akár a Rozenkranz-ra is, hiszen oda is fel lehet jutni csákányossal, bár az oda utat teljesen kezdőknek nem ajánlom (igaz volt olyan kezdő aki feljött velünk és azt a részt ahol az 5-ös pálya a 7-esbe fut lesétálta). Egyébként itt a bátrabb tériszonyosok kipróbálhatják az üléses felvonót is. Nem horror és ha van benned két Murauer akkor már jobban megy ;)

Hangulat:
Már maga St Lorenzen is kiváló hangulatú kis falu, ahol nekem eddig minden évben sikerült összefutni ismerősökkel. Lévén, hogy jómagam túlsúlyos vagyok és hamar kifáradok a hegyen is rengeteg elfoglaltságot lehet találni a "símentes" periódusokra. Első sorban ajánlanám a kabinos felső állomásánál levő tubing pályát (1 euro / csúszás) valamint a szintén ezen az állomáson elhelyezkedő hüttét. Úgy vettem észre, hogy ebéd időszakban ide járnak a legtöbben, tehát néha hosszú sorokra kell számítani, de szerintem megéri néha várni. remek Murauert csapolnak itt is ;) . Aki éjszakai szórakozásra vágyik azt egy kicsit ki kell ábrándítsam. Ugyan valamelyik "szórakozóhely" a pálya alján mindig nyitva van, de azért mi tudunk ennél jobbat is elképzelni.

Összkép:
Nekem az idei évben 10/9-volt a bordarepedés végett (csak a saját butaságomnak köszönhetem), de a tavalyi évet 10/10-re értékelem.

Mindenkinek ajánlom!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.