Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

szabe által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
szabe
1 élménybeszámolót írt
1
10 éve tag
Topik: Bánkút
2013.04.16. 21:45
Ezen a linken olvasható, hogy végre megmozdulni látszik valami: http://bankut.hu/40eves20121227.html

Idézet a cikkből:
"...A bánkúti sportközpont fejlesztését mind a téli, mind a nyári szabadidős tevékenység minőségi és mennyiségi bővítésére tervezzük. Erre egy projektet építettünk fel az Észak-Magyarországi Regionális Fejlesztési Ügynökséggel. Első ütemben a fő cél a rendszeres hóágyúzhatóság megteremtése, amely kiküszöbölhetné az elmúlt 6 év havat alig hozó teleinek bizonytalanságát. Ezt követheti majd a sífelvonók minőségi cseréje, az "északi" sípálya és a hozzá tartozó sífelvonó megépítése, és így tovább. A fejlesztések anyagi forrásai előteremtésének lehetőségeit folyamatosan kutatjuk..."

Remélem végre megmozdul valami. Azonban Kérdezem a fenti cikk írójától, hogy a hóágyúzás kérdése nem környezetvédelmi és ivóvíz-gazdálkodási kérdés is? Eddig legalább is nagy volt az ellenállás. Hogy lesz ebből hóágyúzás?
Másik megjegyzésem a megyei fenntartású út (Heves megye) és a parkoló kérdése. Ez megkerülhetetlen egy korszerű síterep létrehozásánál. Azonban ez sem egyszerű kérdés ma, hiszen Miskolcon a városban is minősíthetetlenek az utak, nemhogy a Bánkútra vezető út.

Szóval kicsit pesszimista vagyok még..

De HAJRÁ!!!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.