Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

csikoskutya által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
csikoskutya
1 élménybeszámolót írt
1
14 éve tag
2010.02.15. 21:13
Sziasztok!

Február elején megjártuk mi is les sybelles-t. Gondoltam pár sorban leírom tapasztalataimat. Azért senki se vegye készpénznek, az út előtt én is elolvastam a beszámolókat és sok félrevezető információ van köztük ezert az elején megjegyzem, hogy ezek is saját élmények.

Valamelyik beszámolóban nehezeknek " meggypirosaknak" jellemzik a pályákat! na ez nem igaz rengeteg könnyű, közepes pálya van nehéz talán egy sincs kivéve a kezeletlenek, de ez mindenhol nehéz, ahogy néztem sok pályát visszaminősítettek kékre teljesen jogosan. Volt egy két kezdő is a csoportban olyan is akinek ez a második síelése volt ok se panaszkodtak a pályákra.

Mi Saint Sorlin -ban voltunk elszállásolva innen síeltünk át naponta a többi pályára sajnos az utolsó napra hagytuk a "hazai" pályákat de akkor intenzíven havazott így azokról nem tudok sokat írni annyit megemlítenék, hogy két felvonó (20, 21) van ami korszerűnek számít a többi lassú négyüléses...
Legnagyobb élmény nekem az átsíelésék voltak főleg St.Colomban-ba.
Szerintem a legjobb pályák La Toussuire-ben vannak de hangsúlyozom ez személyes vélemény ott is a 9, 11 es gyorsfelvonóhoz tartozó pályák.
Összességében ami nekem nem tetszett az a felvonók minősége talán ha 10 korszerű felvonó van a 27 ülős felvonó között rengeteg nagyon jó karbantartott pálya van de sajnos csak döcögős régi felvonók tartoznak hozzájuk.
A pályák nagyszerűen jelöltek, az átsíelésék is pontosan ki vannak táblázva ritkán kellett a térkép. Az átkötő síliftek bőven 4 óra után is járnak még, így könnyen haza lehet jutni bármelyik sípályáról. La Toussuire-ben 16:45 ig járnak a síliftek pl.
pl egyszer saját hibából mi 15:35 kor indultunk St colomban-ból és simán hazasíeltünk St. sorlin-ba.
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.