Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

zsemle85 által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
zsemle85
3 élménybeszámolót írt
3
14 éve tag
2019.10.09. 10:30
Sziasztok! 4 fős apartman Murauban, 2019. december 28-tól 2020. január 4-ig kiadó!!!! Egy darab gyermek 14 éves korig pluszban betárolható költségmentesen, külön pótágyon. Jólnevelt házikedvenc is vihető.
A modern alpesi stílusban berendezett, apartmanban jól felszerelt konyha, kábel-TV-vel ellátott nappali, külön hálószoba, valamint hajszárítóval felszerelt fürdőszoba, a reggeli sorbanállás elkerülésére plusz egy önálló mellékhelyiség áll rendelkezésre. Az apartmanhoz 2 erkély is tartozik.
A Kreischberg felvonótól mindössze 100 méterre található igényes apartmanház wellnessrészleggel, fitneszteremmel, házimozival és számos szabadidős tevékenységet kínáló játékszobával várja vendégeit. Az ingyenes wifivel és vezetékes internet-hozzáféréssel ellátott szállásokhoz 1 ingyenes parkolóhelyet biztosítanak.
A szauna és a fitneszterem ingyenesen használható, a pezsgőfürdő és a játékszoba pedig felár ellenében vehető igénybe. Kis könyvtár, mosógépek (felár ellenében), sílécek és snowboardok számára tárolóhelyiség is rendelkezésre áll. A gyermekeket játszószoba és szabadtéri játszótér várja.
Kérésre a helyszíni étteremben svédasztalos reggelit és vacsorát kínálnak. De a közelben remek éttermek (köztük egy sörfőzdével egybeépített is) találhatók. A teljes apartman ár a hétre: 1100,-€, amely forintban is fizethető.
zsemle85
3 élménybeszámolót írt
3
14 éve tag
2010.08.30. 09:28
Sziasztok!

Ennyire nem érdekel senkit a szept. 11-18. közötti szállás? (Két hozzászólással alább) Pedig már síelni is lehet a felső részeken!
http://www.zermatt.ch/en/page.cfm/lifts_and_pistes/piste_map

Üdv: zsemle
zsemle85
3 élménybeszámolót írt
3
14 éve tag
2010.08.18. 23:29
Szept.11-18. között egy hétig túrázunk ezen a tájon (van egy átadó 4 fős apartman a Monte Rosában - lásd a Matterhornos topicot). Végigolvastam a topicot, érdemes esetleg a sícuccot is beszuszakolni? Pedig olyan édesdeden szundikálnak az emeleten!
Már látom magunkat: ide vissza kell jönni télen is...
Még MM blogját is megpróbálom végigolvasni most hétvégén.

Üdv.zsemle
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.