Kedves kpraxis,
csak röviden szeretnék reagálni a hozzászólásra. Mivel ebédet nem adunk, és általában igény sincs rá, az étterem napközben nem tart nyitva. Az elmúlt napok kedvezőtlen időjárása alatt- amikor kérés volt rá- nyitva tartott az étterem napközben is, mivel sokan maradtak a házban. Pont ezért üzemelt már reggeltől a welness a medencével és szaunákkal.
A rosszullét természetesen kényes téma. Mivel tudom hogy itt a környéken járvány van/volt több szállodában (sőt egész Ausztriában) is, illetve saját konyhánkat ismerve tudom 100% biztonsággal mondani, hogy ételtől származó fertzőzés kizárt. Szóban azt is elmondtam, hogy hivatalos orvosi vizsgálatot lehet kérni, és minden további költséget- adott esetben kártérítést- a vendéglátó egység biztosítása fizet. Sajnos helyi adottság, hogy ha a hegyen levő baleseti sebész ezt nem csinálja meg, le kell utazni a városba.
A panaszosok közül akinek szüksége volt rá, kapott teát az étteremben, és pontosan ezért készült vacsorára a menüválasztásos menün felül a diétás menü is, amit Önöknek is felajánlottam.
Üdv, és jobbulást kívánok!
Hotel Sonnleitn