Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Nizza által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Nizza
1 élménybeszámolót írt
1
12 éve tag
Topik: Izky
2012.03.20. 18:09
A hosszú hétvégén Izkyben jártunk. A honlapjukon az állt, kiváló a hó és áprilisig nyitva vannak. Mikor pénteken délben ( márc. 16-án ) odaértünk, minden felvonó állt és sehol senki. Az adminisztráció ajtaja zárva a síkölcsönzőjé szintúgy. A hó gyönyörű volt, de egy teremtett lélek nem síelt. A síterephez tartozó hotelben megtaláltuk Olgát, aki tájékoztatott bennünket, hogy a hotelben épp egy konferencia van, de ők nem síelnek, más síelő meg nincs, így 3-4 emberért nem indítják be a felvonókat, csak 10 fő fölött. Azt tanácsolta, hogy érdemes felhívni őt előtte, hogy működnek-e a felvonók. Érdekes. Mert a honlapon ilyet nem írnak. Végül annyit ajánlott fel, hogy beindítja nekünk a tanulópálya felvonóját. Ok. Míg a tanuló pályán a húgomat tanítgattuk, egyszer csak látjuk, hogy elindult a tányéros felvonó. Néhány ott dolgozó (adminisztrátor, síkölcsönzős srác stb.) indította be magának, 3-4-en síelgettek. Csatlakoztunk mi is.
Másnap, szombaton dél körül értünk oda, a tányéros felvonó üzemelt, déltől már fél napos bérletet számoltak fel délután 16.30-ig. 80 grivnya az ár. Velünk együtt kb 6-7 ember síelt. Majd délután 3-ra érkezett egy nagyobb snowboardos csoport, így már lettünk 15-en. A tányéros felvonót leállították és beindították az ülőlifteket. Így 2 órát tudtunk síelni a nagy pályán.
Egyébként a hó minőségével elégedettek voltunk, és gyönyörű volt a panoráma! Fotóalbum a profilomban. https://sielok.hu/fotoalbum/izky-ukrajna-2012/galeria/

Tanulság: Ha Izkybe indultok, mindenképp érdemes előtte odatalefonálni.
DSC04879.JPG
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.