Na jó estéket!
Elég klassz látni, hogy mennyien aggódtak értünk (az én őseim speciel halál nyugodtak voltak). Mi csináltunk körülbelül háromezer képet, de mivel hajnal egyre vergődtünk ágyba, még nem jutottam el odáig, hogy leszedjem őket a gépről, de van pár értékelhető műalkotás :)
Az időjárás nyilván jobb volt tavaly, de idén meg az volt nyerő, hogy ennyi magyar volt. (Ha tavaly is ennyi volt, akkor hülye vagyok, és nem vettem észre :D) Na mindegy, szóval a szervezőknek türelemből jeles, a mi sofőrjeinknek a buszunk számához méltóan mindenből 1-es. :D Amúgy az egész cirkuszban csak az volt idegesítő, hogy szombat reggel óta vigyázzban vártuk, hogy mi van, kész szendvicsekkel meg minden, de amúgy szerintem simán jó volt ez a plusz két nap kitérő. Leszámítva a vége felé normális sok rinyát, és hisztit, hogy mért nem mondanak már a szervezők semmit és blabla. Nyilván, mert nem tudnak. Na mindegy, én nem ítélkezek, én idén is baromi jól éreztem magam, jönnék ide jövőre is, de félek le fognak szavazni :D:D