Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Hugi67 által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Hugi67
1 élménybeszámolót írt
1
11 éve tag
2013.01.30. 19:57
Sziasztok!
A múlt héten voltunk a "Wellness Hotel Sissi"-ben, sajnos nem volt jó ötlet.
A nevével (és a honlapon közzétett képekkel) ellentétben inkább jópofa túristaszállónak nevezném. A kétágyas szobák nagyon kicsik, a padlószőnyeg kiszellőztethetetlen cigarettaszagot áraszt. Mi a két családi szoba egyikében laktunk, amiben a gyerekeknek két emeletes ágy volt. Ezek közül az egyik emeleti ágyat nem tudtuk használni, mert a korlát a fal felé volt fordítva. A másik emeletes ágy kb. 70 cm széles volt, kb. 5 éves korig komfortos, ez egy 1,5 x 2 méteres helyiségben állt, ahol nem volt radiátor. Ötünk ágyneműhuzata 4-féle volt, a nagymama idejéből. A zuhanykabin lábazatán penészfoltok kergetőztek.
A síbakancs tárolást a lépcső alatti 2 négyzetméteren próbálták megoldani, ahol nem száradtak ki a sícipők. (A szobában sem, mert a fűtést éjszakára rendszerint kikapcsolták.) A sílécek tárolására egy kinti kamrát biztosítottak, az ajtóra a biztonság kedvéért kiírták, hogy csak saját felelősségre. Így a léceket nem vettük le az autóról.
Ettől persze lehetett volna a hét felhőtlen, ha legalább az ellátás köszönőviszonyban lett volna a meghirdetettel. A büféreggeli egy tálca felvágottból, egy tálca sajtból és egy tálca zöldségből állt, minden reggel ugyanaz. Meleg étel tényleg volt, rántotta, virsli, egyik nap a vacsoráról megmaradt sült kolbász. A gyerekek kakaójához a meleg tejet külön kellett kérni minden reggel. A joghurt második nap elfogyott, három napig nem pótolták.
A menüválasztásos vacsorák közül ízelítő: babfőzelék kolbásszal, makaróni minden módon, székelykáposzta, kukoricaprósza...
A salátabüfében volt káposztasaláta, káposztasaláta, néha cékla, első nap savanyú karfiol (aztán elfogyott).
A gyerek adag a cérnavékony 9 éves fiamnak kevés volt.
A "hét desszertje" címet a felnégyelt fagyasztott gőzgombóc nyerte, amit csak gőzölni felejtettek el.
De legalább wellness volt. A szaunába öten, a gőzbe kb. heten lehetett beférni, délután 1/2 5-től. A pihenőt nem fűtötték, a szauna hőmérséklete sem ugrott 80 fok fölé.
Hogy miért maradtunk mégis egy hétig? A recepciós hölgy (egyébként a hely egyetlen pozitívuma) a bejelentkezésnél rábeszélt mindenkit a számla előre fizetésére.
Készítettem fényképeket is minderről, ha érdekel valakit, felteszem.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.