Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Fruzsi2 által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Fruzsi2
1 élménybeszámolót írt
1
6 éve tag
Topik: Donovaly
2018.03.18. 10:18
Sziasztok,

Mi február elején voltunk Donovalyban egy hétig.Én nem szoktam feliratkozni semmiféle fórumra, de elolvasva az itt megjelent hozzászólásokat a Patti Ski kapcsán ki kívánkozott belőlem néhány gondolat.
Mi a Patti Skinél foglaltunk szállást és sí oktatást is.
A szállással és az oktatással is meg voltunk elégedve. Az apartman jól felszerelt volt, tiszta. Vacsorára is befizettünk, nagyon finom volt. Tény hogy a büfében nem beszélnek magyarul , de angolul el tudtunk boldogulni. (anélkül viszont mind mosolyoghattunk volna mert a mosoly önmagában nem oldja meg a kommunikációs problémákat)
Magyar nyelvű síoktatást kértünk és azzal is meg voltunk elégedve.
A recepciós hölgyről viszont az volt a benyomásunk hogy nem éppen vendégszerető. Jól beszélt magyarul , de mintha szívességből ülne az információs pultba és nem ez lenne a munkája. Ezen a téren még van hová fejlődnie a vállalkozásnak.Ha az ember a vendéglátásban akar dolgozni akkor udvariasan kell bánnia a vendéggel, mert a magyar vendégek nem rosszabbak és nem jobbak bármelyik másik nemzet vendégeinél.
Mindent összevetve mi jól éreztük itt magunkat, sokkal több volt a pozitiv élmény mint a negativ, szívesen visszamegyünk máskor is Donovalyba és a Patti Skihez és ajánlom is a helyet .
Tanácsként azt ajánlom hogy aki ide indul olvassa el alaposan a honlapon lévö információkat ( pld. Snow Card kártya által biztositott kedvezmények ).
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.