Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Világszám által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
Világszám
3 élménybeszámolót írt
3
14 éve tag
2010.01.18. 09:03
Valóban van egy elkerülő út, de nem fontos azon menni. A lényeg, hogy a sztrádán megérkezel Mariborhoz, majd követed a főutat. Olyan, mintha a Hungaria krt-on mennél. Az E57-es utat figyeld! Nem ajánlom a déli elkerülőt, mert könnyen a sztrádán találhatod magad és akkor már túlmenték. A Trzaska cestán érdemes menni. Most megnéztem a google. mapst. Hoce Slivnicaánál kell jobbra fordulni. Tényleg figyeljétek a táblákat. A Pohorje lesz kiírva, de nem közlekedési táblaként, hanem olyan barnás turista táblaként, látható, csak nem túl nagy. A lényeg, hogy ezek sokat mentek majd kis utcaszerű úton, először egy falun, majd még egy falun át. AZ út maga jó, csak keskeny. Ha korábban lefordultok a GPS útmutatása szerint, akkor a pálya alső részének közelébe egy földútra lyukadsz ki és onnan aztán se jobbra, se balra. Mi is alig tudtunk visszaereszkedni 4x4-gyel.
A lényeg, hogy nagy lámpás kereszteződésnél fogtok jobbra fordulni, nem picsányi leágazásnál.
A szaunánál ne is álmodjatok furdőruháról, azonnal szólnak. A jacuzzi pedig elég kicsi, de amúgy szép. Ha jól emlékszem meghatározott időpontokban üzemelnek.
Ha már van hó, akkor nehezen olvad, mert északi fekvésű.
Amikor mi voltunk tavaly egy délután esett 20 centi. A Bellevue-nél parkolót találni már nehezebb lesz, szerintem kevesebb helyük van, mint szoba. Becsüld meg az elsőt, amit megtalálsz és ne nagyon mozogj kocsival azután:)
Világszám
3 élménybeszámolót írt
3
14 éve tag
2010.01.15. 09:36
A Bellevue jó, kimondottan kellemes szálloda. Tényleg a hátsó bejáratától csúszhatsz, ha van hó. Uszodája nincs, amúgy szép és a kaja is rendben van.
Inni is jól lehet a lanovka felső részénél, de a pizza csak mélyfagyasztott a helyi kocsmában. Inkább a lanovka alső részénél, a Habakikknál lévő faházakat ajánlom italozás végett.
AMi fontos, hogy sok autós GPS nagyon nem találja a szállodát. Budapest felől az autópályán jövet túl kell jönni Mariboron, pontosabban a Ljubljana felé kell indulni. Itt aztán van 2-3 nagy lámpás kerszteződés a szokásos hipermarketekkel. Na itt kell sasolni Bolfenket! Az egyik nagy kereszteződésnél kell jobbra fordulni és onnan már visz az út. Senki ne aggódjon, kb 15 km-t megy az ember szerpentinen és csak akkor ér oda. Mi már majdnem visszafordultunk. Ne a gps-re hanem az útvonaltervezőre hagyatkozzatok.
A pályákat szépen gondozzák, de a köd olykor nyomasztó lehet. Mi már kétszer voltunk ott.
Friss wenkamera képek https://www.pohorje.org Az Areh részhez nem lehet elsíelni csak nagyon kacifántosan, kis erdei utakon és le-föl a kisebb felvonókkal, oda busz visz a Bellevue-től. De tanulmányozni azért lehet a pályákat és egy túrát megérhet, igaz van rész, ahol lényegében sífutni kell, de működik.
Világszám
3 élménybeszámolót írt
3
14 éve tag
Topik: Lachtal
2010.01.15. 09:26
Sziasztok!
Mit tudtok a Sissiparkról Lachtalban? Látom, hogy hol van, de volt már ott valaki?
Számomra akadozik az online-fizetésük és ezért érdeklődöm a tapasztalatokról.
Köszi!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.