Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

hetzmann által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
hetzmann
2 élménybeszámolót írt
2
13 éve tag
Topik: Tauplitz
2013.12.11. 16:41
A múlt hétvégén Tauplitz síterepén szerettünk volna síelni. Az időjárás viszont ezzel nem értett egyet. A Xavér ott talált minket a hegyekben. Három éjszakát töltöttünk a Hotel Berghof Tauplitzalm vendégszeretetében. S éppen ez az, amiért úgy gondoltam feltétlen írok néhány sort az ott tartózkodásunkról, mert nagyon jó szívvel gondolunk vissza az eltöltött néhány napra, annak ellenére, hogy a három napból nem egész másfél napot sikerült csak síelnünk. Megérkezésünkkor ragyogó napsütés fogadott még, bár már a liftek leálltak, mert már zárás után voltunk. Csodáltuk a mesés panorámát, aztán este a csillagos égboltot. Másnap, mintha a világ egy másik felén ébredtünk volna. Tomboló szélvihar hordta a havat - ítéletidő tombolt odakinn. A magyarok által üzemeltetett szálloda minden munkatársa jelesre vizsgázott ezen a néhány napon. Amit elképzelni sem lehet, azt is megpróbálták odavarázsolni nekünk, hogy jól érezzük magunkat. Az időjárásról semmit nem tehettek mégis kézzel tapintható volt együttérzésük. Türelmes, kedves és barátságos kiszolgálással, a szaunák teljes üzemeltetésével, a programok szervezésével sikerült elérniük, hogy észre sem vettük, hogy nem tudtunk síelni. Ezúton is szeretném megköszönni mindannyiuknak kedvességüket és önzetlen segítőkészségüket. Jó volt látni, hogy a magyarok által üzemeltetett szálloda jelesre vizsgázik a "sógorok" birodalmában, mindenki megelégedésére.
A sípályák a vihar nyomait itt-ott még viselték, de ezen csöppet sem csodálkoztunk. Nagyon tetszett, hogy hosszú pályákon csúszhattunk, néha bizony - bár igazán keveset - botoznunk kellett, de a második menetben már tudtuk, hol kell megengedni a lécet kicsit jobban, s akkor már ott sem kellett botozgatni.
A panoráma csodás, ha valakinek sikerül napsütésben végig síelni itt néhány napot biztosan egy életre szóló élmény marad.
hetzmann
2 élménybeszámolót írt
2
13 éve tag
Topik: Rauris
2012.12.21. 22:23
Csodálatos négy napot töltöttünk Rauris síterepén, a Hotel Sonnhof által meghirdetett besíelési akció részeseként. Nagyon jól éreztük magunkat. A szálloda nagyon szép, tiszta és rendezett. A szakács és segítői ínycsiklandozó ételekkel kedveskedtek, nagyon finom és nagyon bőséges kínálattal. A személyzet határtalanul türelmes és segítőkész. Nagyon örültünk, hogy mind ezt egy magyar üzemeltetésű szállodában élvezhettük, köszönet a személyzetnek innen is!
Igazából egy napot leszámítva az időre sem lehetett panaszunk, hiszen napsütésben élvezhettük a síelést, a síterep a fekete pályát leszámítva végig működött. Néhol ugyan jeges volt reggelente, de még friss hóban is síelhettünk az utolsó napon.
A táj csodálatos - mint oly sok helyen Ausztriában - de csoda szép volt a Grossglocknert látni, a felső állomásról. A hófehér hegycsúcsok a csodás napsütésben bámulatosan szépek voltak.
Csak ajánlani tudjuk a síterepet és a szállodát is mindenkinek.
Megpróbálok néhány képet feltölteni, hogy látható legyen miért is marad szép emlék nekünk Rauris.
IMGP3140.JPG
IMGP3106.JPG
IMGP3108.JPG
IMGP3111.JPG
IMGP3120.JPG
IMGP3122.JPG
IMGP3129.JPG
IMGP3133.JPG
IMGP3134.JPG
IMGP3139.JPG
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.