Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Potya által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (6)Időben csökkenő Időben csökkenő
Potya
6 élménybeszámolót írt
6
13 éve tag
2011.02.08. 13:30
s vajon mennyire van közel a pálya, milyen szintű a vendéglátás, esetleg valaki tud árakat is? ne adj isten személyes tapasztalat?
Előzmény: (whitefall 108671)
Potya
6 élménybeszámolót írt
6
13 éve tag
2011.02.08. 10:56
Szállás kérdésben mik a tapasztalatok :D mert ha már itthon maradok, nem fizetnék egy taliga pénzt a szállásért :P
Potya
6 élménybeszámolót írt
6
13 éve tag
2011.02.08. 09:46
Én azon túl, hogy nem az osztrákoknak dolgozom, és biztos hogy van példa a taplótipusra is, viszont ugyan ez tapasztalható a franciáknál is, és ott még az ár is magasabb.
Persze nyilván vannak olyan szempontok amik szerint francia pályák mindent visznek, de nekem szimpatikus az, hogy az osztrák pályák közelebb vannak.....de ez csak az én véleményem, és szóseróla nem is vagyok valami nagy síbajnok, vagy board guru
Potya
6 élménybeszámolót írt
6
13 éve tag
2011.02.07. 15:28
én viszont az Osztrákiai Kulturális és Idegenforgalmi Minisztérium megbízásából írtam ide, hiszen olyan jó lenne ha rengeteg magyar menne egy másik országba elkölteni a pénzét...
Potya
6 élménybeszámolót írt
6
13 éve tag
2011.02.07. 13:24
cassa-nak van igaza, ha olcsón akarsz jót, akkor nézz körül a neten, mindenféle játék miatt :D és reméld hogy rádtalál a szerencse
Potya
6 élménybeszámolót írt
6
13 éve tag
2011.02.07. 12:05
Akkor talán pont ennek okán lesznek majd akciók vagy engedmények az árakból, mert nyilván ők is kiakarják használni azt hogy még van hó....még ha csak rossz állapotú is...
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.