Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

CuckOO által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
CuckOO
2 élménybeszámolót írt
2
3 éve tag
2021.03.03. 08:35
Sziasztok!

Mi Flumserbergben síeltünk 02.25-től 03.01-ig. Mi is inkább a németországi kerülőt választottuk München felé, amit a korábbi hozzászólók is írtak. Mi nem csináltattunk negatív tesztet, egyik ország sem követeli meg, hogy ha csak tranzitálsz és nem is kérték sehol. Kifelé a hegyeshalmi határon ellenőriztek az osztrákok, az osztrák-német határon nem volt senki, német-osztrák határon megint volt egy kisebb ellenőrzés, de semmi kekeckedés. Az osztrákok lényegében meg akartak bizonyosodni róla, hogy valóban elhagyod az országukat és nem fogsz ott maradni. Svájcban szintén volt ellenőrzés, de inkább csak a csomagokat nézték át, hátha találnak nálunk valami vámolni valót.

Az itteni rémhírek ellenére Flumserberg nem katasztrofális még hétvégén se. Érezhetően többen voltak szombaton és vasárnap, de Ausztriában eddig egy rendes síszezonban ennél csak több emberrel találkoztam. A sípálya pár napra teljesen jó, Magyarországtól nincs annyira messze és a síbérlet árakkal sincsenek túlságosan elszállva. Mi nagyon élveztük és örülünk, hogy rászántuk magunkat :-)

Hazafele csak a német-osztrák határon volt ellenőrzés, szintén az osztrákok ellenőriztek, de mondtuk nekik, hogy Svájcban voltunk és megyünk haza Magyarországra és elengedtek minket. A magyar határon csak intettek, hogy mehetünk.
CuckOO
2 élménybeszámolót írt
2
3 éve tag
2021.02.20. 21:35
Szia!
Samnaun-ban csak a svájci részen vannak nyitva a pályák, osztrák részen nem. Így elég kicsi a besíelhető terület én emiatt nem ajánlom. Mi Flumserberget nézzük.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.