Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Thomas47 által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
Thomas47
2 élménybeszámolót írt
2
11 éve tag
2012.08.04. 07:23
Sziasztok.

Kertetek, leirom:

Nalunk nincs feher karacsony igy dontottunk, hogy menjunk Svajcba garantalt ho szep tajak es felejthetetlen feher karacsony.
Foglaltunk appartmant interneten 4 hetre: 4 vallees Nendazba. Apartment Les Hauts de Nendaz. Az orszag a varos a hely a kozlekedes.....az number 1.

Palyaszallas van hirdetve ski in ski out. A boltok walking tavolsagra. Az is volt, de azt senki nem mondta, hogy kb.45% lejton van 400 meterre az elso bolt es km tavolsagra a tobbi. Nagyon meredek hosszu jeges setat kell megtenni minden alkalommal, ha valamira szukseg van. Lec kolcsonzes, csere, bolt, gyogyszer,stb.Mikor megerkeztunk az irodaban a kulcsot felvettuk es az ember felajanlotta, hogy elvisz a kocsijaval es megmutatja a szallast. Negykerek meghajtasu subaruval mentunk elveztuk, csuszkalt az auto vagta a havat felfele, tetszett, de nem gondoltunk arra, hogy ezt az utat gyalog is meg kell tenni. (naponta min2x) A szobank erkelye a palya fele nyilott, 10 15 meterre a nagy kerek hoagyutol. Minden nap beindult du 5 6 tol hajnal 4 ig. Borzalmas hangos zaj. A palyak nem mukodtek nem is voltak megnyitva minden nap, pedig az ido gyonyoru volt.(mar arra gyanakodtunk, hogy nincs munkaero uzemeltetni.) Lavina veszely! mondtak. Szeretunk ugy sielni, szerintem Ti is hogy nem kell levenni a leceket, es gyalogolni. Itt sok helyen le kell. A liftek sok helyen ugy vannak megepitve, vagy messze egymastol, igy gyalogolsz, de rengeteget.(sielni jottunk?)
A lepcsohaztol a palyaig a parkolon keresztul az uton kell menni,meredek felfele valadon a lec kb. 100m es akkor ott felcsatolni es le a liftig, de ott ujra le... lepcsokon le es megvenni a jegyet. Ez ski in?
Lefele del korul becsusztunk az ajtoig ok. ha meg nem volt meg felszorva kovel! Delutanra 100% fel volt szorva, es akkor meredek gyaloglas vissza is. ski out? Ugy hirdetik a helyi tv ben, hogy a liftekhez valo nagyszeru gyaloglas az jo bemelegites. hmmm??? Talan lehet...???
A Nendaz es a kovetkezo terep kozott kabinnal lehet kozlekedni, de nem mukodott az elso heten. (a busz igen) Vissza letakaritatlan meredek palya. Szoval vissza is kabin.
A verbier csucsara mentunk.(Gyonyoro.) A csucs elotti kabinra masfel orat vartunk. Vissza takaritatlan keskeny meredek palya. Nekem nem okozott gondot, de a paromnak igen. Rengeteg baleset (helikopternek is kellett jonni)
Borzalmas tomeg!!!! Azert valasztottuk Sajcot mert ugy reklamozzak, hogy meg karacsonykor sincs tomeg!

Zermatt: A hely gyonyoru valoban az!
Nagyon draga! Haracsolas...mar a sikolcsonzesnel felszamoltak +penzt (bisztositas) nincs irva sehol. Ocska lecek. Borzalmas tomeg!!!! Kulturalatlan lokdosodes!!! A csucsra vezeto kabinra harom orat vartunk vagy tobbet. Szerencse jo ido volt!
Az olasz resz teljesen le volt zarva! Miert? Pedig szivesen megneztuk volna, csak volna. Visszafele a keskeny hosszu ut az nem is palya. Elektromos kicsi busz visz vissza a faluba, oriasi tomeg buta turelmetlen emberek.

Egyebkent a feher karacsony az sikerult, a boldog karacsony es az volt a lenyeg nem???
Nekunk ez a tapasztalatunk, nekunk nagyon rosz volt, (kulonos keppen azert, mert 20000km utaztunk...ezert?)
Kivanom, kivanjuk mindenkinek az ellenkezot sok jot es sok havat.

Harom eve francia orszagban voltunk szinten karacsonykor, es pont az ellenkezoket tapasztaltuk. Nagyon jo volt 600km osszefuggo, valoban osszefuggo si terep. Haztol hazig si. (Gyalogolni csak a wcre......vicceltem)

Thomas
Thomas47
2 élménybeszámolót írt
2
11 éve tag
2012.07.31. 14:10
Sziasztok

Mi nekunk is sikerult ide eljutnunk, de nekunk nagyon rosz tapasztalatunk van. Soha tobbet, nem jovonk ide. A 4 valley az meg rosszabb. A parom meg Svajcrol sem akar tobbet hallani.
Francia siterepek jobbak.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.