Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Kiscsillag87 által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
Kiscsillag87
2 élménybeszámolót írt
2
14 éve tag
Topik: Isola 2000
2010.01.31. 10:50
Sziasztok!
Ma jöttünk haza Isolából. Az idő nagyon szupi volt, csak 1 nap nem sütött a nap. 3 napon át lehetett menni Auronba, ami sokkal szebb volt, a kilátás gyönyörű volt, a pályák hosszabbak, mint Isolában és jól a minőségük is. A felvonókat ki kell tapasztalni, hogy melyik a jobb, mert van egy-két felesleges és lassú felvonó. Szerintem mindenki megtalálja a számára megfelelő pályatípust. Kék és kék pálya között is elég nagy különbségek voltak.
Hazafelé pedig megálltunk Monte Carloban, ahol narancsot szedtünk:)
Az utazással sem volt különösebb probléma, csak túl sok volt a csomag, amire nem számítottak...17-18 óra volt az út. 4 óránként megálltunk, mert a wc-t nem lehetett használni, mert ott is lécek voltak.
Isolában van egy ,,pláza" ahol élelmiszerbolt, ruhaboltok, mozi és éttermek vannak. Egy baguette 90cent volt, pizza 10Eurotól. Mi elmentünk a Cow Club étteremben vacsizni, persze nem annyira olcsó, de szerintem az is egy élmény volt és nagyon kedvesek voltak a pincérek, segítettek az étlapot fordítani, bár nem nagyon vágták, hogy hol van Magyarország. Na ott egy fondüt ettünk és az 20Euro volt fejenként. Elég tetemes adagot adnak, nem bírtuk megenni és isteni finom.

Jó síelést azoknak, akik még most mennek és vigyetek naptejet!:)
Kiscsillag87
2 élménybeszámolót írt
2
14 éve tag
Topik: Isola 2000
2010.01.21. 10:42
Sziasztok!

Én és a barátom holnap indulunk Isolára a Travelex-szel. Szerintem és ez csak az én személyes véleményem, azért nincsenek a MKEH nyilvántartásában, mert ha valaki külföldre szervez utakat min. 5 millió vagyoni biztosítékot kell letenni, amit utas kártalanításra használhatnak csak fel. És szerintem ezt nem igazán akarták megtenni, nem volt rá keret, hogy ennyi pénz csak úgy használaton kívül helyezzenek.

(Én a képértékelés miatt regisztráltam tegnap.)

Úgyhogy remélem, hogy holnap tényleg elindulunk és egy fantasztikus hétben lesz részünk.
Jó síelést mindenkinek!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.