Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

arist-invest által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
arist-invest
1 élménybeszámolót írt
1
19 éve tag
Topik: Jahodna
2005.03.07. 13:22
Szeva!
Mi januártól minden hétvégén kinn vagyunk. Eleinte Jahodnára jártunk, de néha túl zsúfolt. A hóréteg jelenleg 1m a pályákon. 5 felvonó van a három pályára. 4 csákjás és 1 tárcsás. A kis pálya nagyon rövid és csak a nagyon kezdőknek való. Aki két három napot sielt annak már kevés lehet, főleg az alja. A fő pálya teteje jó, a közepe nagyon meredek.
A pályák egyébként gondozottak 8 ratrakkal kezelik. Ennek ellenére napközben kijegesedik. A felvonókra max 1-5 pecr várakozás után lehet feljutni.
Az utóbbi időben áttértünk Kavecanyra. Ez évben vette át ugyanaz a cég az üzemeltetést mint jahodnát. Jelenleg 3 pálya üzemel az 5-ből. A kispálya 300 m két felvonóval 1 tárcsás, egy csákjás megy! ideális a kezdő haladóknak, illetve gyerekeknek. A hosszú kék pálya 700 m régi tárcsás - az indítókaros falyta - óriásit ránt, a gyereket majd kiveszi a kötésből, de gyors. A piros pálya kicsit keskeny hasonló felvonóval.
Az előnyök: Max 1 perc sorbanállás. Jahodnánál is jobb büfé, 1/4 annyi sielő!!!
Ja jelenleg 50 cm hó. Tökéletesen ápolt, ágyúzott
szerintem márc végéig hóbiztos. Ja és mindkét helyen 380 a felnőtt napi bérlet +100 a kártya amit visszaadnak. 270 a gyerek 150 centiig.
Az sem utolsó, hogy közel lehet parkolni!
Durván ennyi!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.