h i r d e t é s

Előzmény és válaszok a Melyik lécet válasszam? topikból

ÜZENETEK (8)Időben csökkenő Időben csökkenő
Lackó
3286 élménybeszámolót írt
3286
21 éve tag
2011.01.05. 23:27
Pár éve a HóShown több órán keresztül győzködtem egy huszonéves vékony lányt (50 kiló körül lehetett), -aki a beszélgetésből kiderült,hogy jól síelt- hogy vegyen egy uccsó darab kifutó junior versenysít magának. Titániumos, famagos, hozzá junior versenykötés, finom kis darab volt, mármint a sí ;-) (lány is, de titánium nélküli, tehát engem nem érdekelt... :-D )

Nem volt könnyű, mert a mi lécünk zöld volt :-), meg mindenhol máshol másfélszer annyiért dizájnos divatlécet próbáltak rásózni. (Átmentem vele másik standokra megnézni, hogy mit ajánlanak neki, gyalázat volt...) Nem hitte, hogy ez mégis jobb.

Na, nagy nehezen megvette, és megigértem neki, hogy ha átvertem, visszavesszük a lécet. Adtam telefonszámot. (véletlenül sajátot...)

Jópár hét múlva csörög a teló, benne a lány. Ausztriából hívott a pálya közepéről, csak azért, hogy megköszönje, hogy rábeszéltem, úgy örült a sínek. Már az sem zavarta, hogy zöld a léc. Marha jól esett a dolog.
(később nem hívott, a kutyafáját neki! :-( )

Na, a lényeg, hogy szerintem sportosan síelő kis súlyúaknak, főleg lányoknak teljesen jó lehet egy junior versenyléc. (edző ismerős is megerősített ebben)

Egyébként ha jól emlékszem 35-40 ezer körül volt a teljes cucc, "ugyanez" rövid felnőttben 100 körül.

Kicsit dicsekedtem, na...
Előzmény: (AAron 102338)
AAron
2621 élménybeszámolót írt
2621
18 éve tag
2011.01.05. 21:10
Ja, értem, nő lettél.
Az operáció, lábad gyantázod már?
AAron
2621
18 éve tag
2011.01.05. 21:10
Nem tudom, Szab lesz a Te embered!
h i r d e t é s
AAron
2621
18 éve tag
2011.01.05. 21:03
Két lány ismerősöm is van akik igen csak alacsonyak és pille súlyúak (nem túl komoly sítudással).
Nekik junior gyári versenylécük van és nagyszerűen elvannak vele, de, hogy Neked jó választás-e, azt nem tudom.
Szab vagy Szőllős Úr esetleg aki megmondhatja, hogy alacsony+könnyű, de felnőtt esetében megfelelhet-e.
A barátaimnak bejött.

Talán még eladó sílécet is tudnak ajánlani
Előzmény: (snow-fan 102244)
Bukfenc
547 élménybeszámolót írt
547
17 éve tag
2011.01.05. 19:53
Hali!
Nyugodtan vegyél 140-es női, vagy ha van egyáltalán unisexet!
A 136 centis szvsz kicsit rövid a 162 cm-es magassághoz, mert a tm-20cm még így is bőven megvan.
Előzmény: (snow-fan 102233)
snow-fan
3 élménybeszámolót írt
3
15 éve tag
2011.01.05. 16:09
Köszönöm és várom akkor a többiek véleményét is. :-)
A juniortól én is félek kissé,h kevés a súlyomhoz vagy hasonlók, bár szinte minden üzletben eddig simán jónak mondták......Sajnos, én 1általán nem értek hozzá, ezért is írtam ide.
Előzmény: (Xero 102240)
Xero
882 élménybeszámolót írt
882
17 éve tag
2011.01.05. 16:04
Mindenképpen felnőtt lécet néznék olyan 140-145 körüli méretben. A juniort nem erre találták ki.
Mondjuk egy Atomic Cloud 6 pont jó is lenne. De megint csak mondom, jönnek az okosok és megmondják. :)
Előzmény: (snow-fan 102233)
snow-fan
3 élménybeszámolót írt
3
15 éve tag
2011.01.05. 15:57
Légyszi, vki segítsen! :-)

Sziasztok!
Én is a segítségeteket szeretném kérni. Síléc vásárlás előtti nagy dilemma.
162 cm vagyok és 57 kg, kezdő. Kétszer voltam eddig síelni,eddig mindig béreltem felszerelést. Tavaly egy 136 cm-es felnőtt lécet kölcsönöztem,amivel úgy érzem gyorsabban megy a fejlődés. Ilyet szeretnék vásárolni,de sehol sem találok hasonlót, mindenhol a 136 cm-es junior léc. Szerintetek az is jó lehet számomra vagy semmiképp sem és mindenképpen hosszabb női lécet vásároljak? Mi lenne az optimális megoldás?
Segítségeteket előre is köszönöm!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
INGYENES TANÁCSADÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE