Érdeklődve olvastam a hozzászólásod, ha Neked ez a ..... kimerítette az all inclusive ellátás fogalmát, akkor valószínűleg veled van a baj.
Nem egy helyen voltam már síelni, szállodában, apartmanban, panzióban, de az itt tapasztalt ellátás a legutolsók között van. 17-en voltunk jan. 18 és 23 között, tehát veletek egy időpontban, és egyhangúlag állapítottuk meg, hogy ezért a pénzért egy nulla volt amit kaptunk!
Pontosan azért fizetek a pályaszállásért, hogy ne kelljen autóba ülnöm, mert ha már autóba akarok ülni, akkor a pályától pár kilométerre szállok meg jóval olcsóbban, és kocsikázok. Ha már beültem tök mindegy, hogy 500 métert, vagy 5 kilométert autózok.
A reggeli totál egyhangú volt, minden nap ugyanaz. Itt a müzlikről nem akarok beszélni, mert azt egye aki akarja, meg aki fogyózik, de ne az, aki egész nap lécen akar állni!:)
Az ebéd az...inkább nem beszélek róla. A vacsorával nekünk sem volt komolyabb problémánk.
A fűtéssel kapcsolatban, volt velünk gyerekes család, ők szóltak a recepción, hogy ha nem csinálnak valamit, akkor oltári balhé lesz. Ezek után lett náluk valamivel melegebb...:)
Végül még annyit, hogy a magyar felszolgálók (akik tényleg aranyosak voltak), elárulták, hogy a töröknek ez az utolsó szezonja, és valószínűleg még amit lehet kivasal a helyből, és ezért nincs választék, ezért por a leves stb...