Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Francia hóhelyzet tapasztalatok topikból

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
whitefall
5 élménybeszámolót írt
5
13 éve tag
2011.02.07. 14:40
most tényleg szerinted egy országot reklámoznék mert megemlítettem szlovénia mellett az osztrákokat!?:)
Én csak ki akarok ruccanni egy hosszabb hétvégére síelni a szomszédokhoz. Arra nincs időm,hogy Franciaországba menjek. A munkahelyemen túl komolyan veszik a szabikat...tényleg nagyon komolyan. Emiatt maradtak a gyorsan megjárható szomszédok a lehető legtöbb síelési idő eltöltéssel.
Előzmény: (Vid 108510)
- Marky -
755 élménybeszámolót írt
755
15 éve tag
2011.02.07. 14:22
Mint irtam a kapcsolódó topikban, Isola 2000 január vége óta kapott min. 50 cm havat, ott az általános helyzettől eltérően szerintem még jót lehet csúszni a közeljövőben.
Előzmény: (Vid 108510)
Vid
490 élménybeszámolót írt
490
19 éve tag
2011.02.07. 14:00
Most komolyan azért regisztráltatok hogy ehhez a topikhoz hozzászóljatok? Csak nem Ausztria reklámozása a cél? :)
Sajnos Európában amint észrevettem máshol sem üdítőek a viszonyok, viszont nem írok arról amit személyesen nem tapasztaltam.
Off:
A franciák nem beszélnek más nyelveket de a kispénzűeknek még mindig ez a legjobb megoldás.
(Amíg a Szlovákok nem veszik a fáradtságot nagyobb beruházásokra, de amint látom ilyesmi nincs a láthatáron)

Ha valakinek egyéb franciaországi hóviszonyokkal kapcsolatos konkrét információja van, és nem csak reklám célból írogat, az is hozzátehet a fórumhoz.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.