Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Hazai síboltok, síszervizek topikból

ÜZENETEK (6)Időben csökkenő Időben csökkenő
issimus
268 élménybeszámolót írt
268
18 éve tag
2011.02.24. 18:22
Örülök ha nálatok vannak ilyen gépek. Gondolom vadiúj Discovery géppel szervizeltek odahaza. Igaz?
Előzmény: (AAron 111858)
klaci
2873 élménybeszámolót írt
2873
17 éve tag
2011.02.24. 11:33
Hát sok új barátra ne számíts egy ilyen beírás után...
Ahogy olvasgatom a fórumot, nekem a vélemények alapján úgy tűnik, van azért itthon egy pár hozzáértő és lécbarát szervíz.
Én Norbihoz (palinkas) hasonlóan a Bartus Műhelyt látogatom teljes megelégedettséggel...
Előzmény: (issimus 111854)
zsoci
552 élménybeszámolót írt
552
19 éve tag
2011.02.24. 07:52
Ilyet leírni általánosítva szerintem bunkóság.Hiszen ezzel a perfekt minőségben dolgozó magyar síszervizeket is lehúzod.Az itthon 15-20 vagy több éve síszervízt működtető szakik lehet hogy nagyságrendekkel nagyobb tudással és tapasztalattal rendelkeznek mint az Intersportos betanított munkások, és esetleg olyan dolgot is megoldanak amire az osztrák vakegér csak a száját tátja!
AAron
2621 élménybeszámolót írt
2621
17 éve tag
2011.02.24. 07:19
"Magyarországon olyan dolgokról nem is igen hallotak, mint Ceramic disc az élezéshez és Steinschliff"

Te neked fogalmad sincs, hogy miről beszélsz. Áruld már el, hogy ezt mire alapozod, érdekelne a statsiztika, mennyire reprezentatív? Mennyi szervizben voltál Magyarosrzágon ?
Külföldön végignézed a vélhetően Magyarok felszerelését, fótó van?

Láttál 3 dióverőt, aminek a kantnija rozsdás volt és jártál négy szervízben, ahol 1000 éves gépek voltak ?

Annyira unom már, hogy a "Magyar szervizekben sosem" a "Magyar szervizekekben mindíg" !Struktúrát ad a talpnak? Az annyira jó lehet, Te nyilván akkora spíler vagy, hogy nálad számítanak a ezredmásodpercek. Hát elárulom, hogy ebben a szir-szar országban is csinálnak struktúrát a talpba és ismerős a Ceramic Disc is.
Beszarok némely embereken.
maci-laci
3532 élménybeszámolót írt
3532
19 éve tag
2011.02.24. 06:49
Az egyetlen bibi ezekkel az über-szuper gépekkel hogy néhány szerviz alatt "megeszik" a talpat az-az nemes egyszerűséggel elfogy zsírpapír vékonyságúra, és akkor milyen kafa, hogy olyan sima a talp mint a baba popsi.
issimus
268 élménybeszámolót írt
268
18 éve tag
2011.02.24. 06:35
Odahaza olcsóbb a szervíz, ez igaz, de elég tréhül leszrevizelt léceket láttam magyarok kezében. Magyarországon olyan dolgokról nem is igen hallotak, mint Ceramic disc az élezéshez és Steinschliff, ami szép struktúrát ad a talpnak, hogy jobban csússzon. A legtöbben még a réges-régi nyugaton levetett gépekkel dolgoznak. Az is igaz, viszont, hogy kint 20-25 eurót le kell perkálni egy kis szervízért, viszont a lécet úgy néz ki mint új korában.
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE